„Raudoni burokėliai“ pristato muzikinį debiutą – Kaunas tapo filmavimo aikštele | Kas vyksta Kaune

„Raudoni burokėliai“ pristato muzikinį debiutą – Kaunas tapo filmavimo aikštele

Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvos muzikos padangė vėl nerimsta – naujas projektas Red Beets pristato debiutinį šokių muzikos singlą Stop Hiding ir įspūdingą, dinamišką jo vaizdo klipą.

Red Beets sudėtyje yra net keletas muzikos prodiuserių, kuriančių rock, disco, house, trap, r&b, pop bei įvairiuose kituose muzikos žanruose, rašoma pranešime spaudai.

„Mes norim kurti tai, kas patinka mums patiems. Visi dirbame garso įrašų studijose ne vienus metus, ne 10 metų, kai kurie ir net ne 20 metų, todėl visų pirma mums yra svarbi bendra produkto kokybė. Pati dainos kompozicija, tekstai pradėti kurti dar 2019 metų vasarą, o pristatome tik dabar, nes tik dabar baigėme Stop Hiding vaizdo klipo gamybos procesą, o iki to labai daug dirbome prie kitų dalykų.

Skubėti nėra kur, svarbu, kad klausytoją, žiūrovą pasiektų kiek įmanoma profesionaliau išbaigtas produktas, ką iš esmės stengiasi daryti daugelis muzikos šou verslo atstovų visame pasaulyje” – teigia vienas iš grupės narių, žinomas muzikos prodiuseris, aranžuotojas Dalius Pletniovas.

Red Beets feat. M Bara Stop Hiding vaizdo klipe pagrindinis ir vienitelis vaidmuo atiteko akrobatui, parkour treneriui Haroldui Savickui, kurio atliekami sportiniai triukai džiugina akį viso klipo eigoje.

Kūrinio vokalo partijas atlieka muzikos prodiuseris Mindaugas Baranauskas, šiame projekte pasivadinęs M Bara pseudonimu.

Ateityje Red Beets žada daug naujų kūrinių, bei vaizdo klipų tiek anglų, tiek lietuvių kalbomis, kuriuose dalyvaus ne vienas žinomas mūsų šalies atlikėjas, taip pat nemažai naujų, dar plačiai negirdėtų lietuviškos muzikos talentų.

Grupės pavadinimas, išvertus į lietuvių kalbą, reiškia Raudoni Burokėliai, o anglų kalboje Red Beets tarimas skamba kaip Red Beats – Raudoni Ritmai.

„Mes dievinam raudonus burokėlius. Visada, prieš kurdami muziką, valgome daug raudonų burokėlių. Tai tiesiog yra sveika, suteikia begalę energijos ir reikalingų emocijų,” – juokauja grupės nariai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA