Kaune atidaryta 50-oji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta 50-oji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje

„Lidl“ nuotr.

2016 metais veiklą Lietuvoje pradėjęs prekybos tinklas „Lidl“ savo plėtrą paženklino svarbia žyma – duris atverė 50-oji „Lidl“ parduotuvė šalyje. Jubiliejinė parduotuvė įsikūrė Kaune, adresu Islandijos pl. 30 naujai kylančiame komplekse.

„Tai, kad atidarome jau 50-tą „Lidl“ parduotuvę Lietuvoje parodo, jog pirkėjai įvertino mus, įvertino mūsų siūlomą kainos ir kokybės santykį. Per ketverius metus pasiekėme tikrai puikių rezultatų, tapdami ketvirtu didžiausiu prekybos tinklu Lietuvoje. Mūsų pasiekimus įrodo ir tai, kad „Lidl“ žinomas šalyje kaip top darbdavys, kaip tvariausias prekės ženklas Lietuvoje.

Visuomenė taip pat išrinko „Lidl“ kaip įmonę, turinčią geriausią reputaciją šalyje. Manau, kad visų „Lidl“ darbuotojų energija ir atsidavimas ateityje tikrai ves mus į dar didesius ir ambicingesnius projektus“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine.

Nauja tinklo parduotuvė išsiskiria savo lokacija ir yra patogi ne tik Kaune esančio Šilainių mikrorajono, Vytėnų ar Domeikavos gyventojams, tačiau ir pravažiuojantiems. Parduotuvė iškilo greta kelio A1 Vilnius–Klaipėda, todėl yra lengvai pasiekiama pravažiuojantiems Klaipėdos kryptimi, taip pat išvystyta infrastruktūra patogiai parduotuvę pasiekti leis ir nuo Klaipėdos ar Marijampolės atvykstantiems pirkėjams.

Prekybos centras pirkėjų laukia kiekvieną dieną ir veiks įprastu darbo laiku – nuo 8 iki 22 valandos. Ši „Lidl“ parduotuvė yra jau devintoji Kauno mieste.

Kaip skelbta anksčiau, Islandijos plente atidarytą „Lidl“ kartu su čia pat pastatytu nauju „McDonald’s“ greito maisto restoranu už 5 mln. eurų pastatė viena didžiausių Lietuvos statybų bendrovių Panevėžio statybos trestas. Abiejų pastatų užsakovas – „Megos“ valdytoja „Baltic Shopping Centers“, jų bendras plotas siekia 2,8 tūkst. kv. m.

Atidarymo dieną – šventė visoje Lietuvoje

Naujoji „Lidl“ parduotuvė pirkėjus nuo pat ankstyvo ryto pasitiko šventišku šurmuliu. Naujosios parduotuvės pirkėjai galėjo pasinaudoti specialiais atidarymo pasiūlymais, pasivaišinti Berlyno spurgomis, gėrimais bei ledais.

50-osios parduotuvės atidarymo proga prekybos tinklas švęsti kviečia pirkėjus visoje Lietuvoje. Prie visų 50 šalyje įsikūrusių parduotuvių nuo 11 val. pirkėjams dalijami ledai, iš viso prekybos tinklas atidarymo dieną išdalins 50 tūkst. ledų porcijų.

Šiuo metu „Lidl“ parduotuvės veikia 20-tyje šalies miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA