Tvaraus dizaino atstovai įsikūrė Kaune: patars, kaip tapti draugiškais supančiai aplinkai | Kas vyksta Kaune

Tvaraus dizaino atstovai įsikūrė Kaune: patars, kaip tapti draugiškais supančiai aplinkai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Tvaraus dizaino, kokybiško maisto ir sąmoningo gyvenimo būdo atstovai šį savaitgalį įsikūrė Kaune. Mykolo Žilinsko dailės galerijos terasoje vykstantis „Smart Pop Up“ renginys kviečia atrasti lietuvių mados ir dizaino kūrėjų darbus, išbandyti kokybiškus maisto produktus ir, mėgaujantis pozityvia renginio atmosfera, sužinoti, kaip kiekvienas galime prisidėti prie mus supančios aplinkos tausojimo.

Pasak „popup.lt“ komandos, apie atsakingą vartojimą ir tvarumą reikia kalbėti neapsiribojant tik keliomis sritimis.

„Manome, kad atėjo laikas keistis. Į sąmoningumą ir kovą su klimato krize norime žvelgti plačiai, apjungdami madą, dizainą, sveiko gyvenimo būdo idėjas ir edukaciją.

„Smart Pop Up“ renginį laikome vieta, į kurią visi ateiname mokytis, kalbėtis su tvarius gamybos principus naudojančiais mados ir dizaino kūrėjais, atrasti kokybišką maistą, vietinę produkciją ir gamtai draugiškas kasdien naudojamų daiktų alternatyvas“, – pranešime spaudai sako „popup.lt“ renginių iniciatorė Erika Paulė.

„Smart Pop Up“ renginyje atskira erdvė skirta ir diskusijoms, kurių metu savo srities profesionalai visą savaitgalį dalinsis mintimis apie tvarumo svarbą verslo modelyje, aplinkosaugos keliamus iššūkius ir vartojimo įpročius.

„Kviečiame kauniečius ir miesto svečius dalintis idėjomis ir kartu ieškoti atsakymų, kaip galime prisidėti prie mus supančios aplinkos saugojimo. „Smart Pop Up“ renginys Kaune – tai pozityvi mokymosi platforma, kurioje kviečiame dalyvauti kartu su Jurgiu Didžiuliu, tvaraus verslo modelio tyrėja Lina Čirvinskiene, neuro-marketingo specialiste Egle Vaičiukynaite ir kitais savo srities profesionalais“, – teigia E. Paulė.

„Smart Pop Up“ diskusijos Kaune laukia rugsėjo 6 d., 11–19 val., Mykolo Žilinsko dailės galerijos terasoje, Nepriklausomybės a.12.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA