K. Baršausko gatvėje – smarkus „BMW“ ir taksi susidūrimas: avarijos kaltininkas dėjo į kojas | Kas vyksta Kaune

K. Baršausko gatvėje – smarkus „BMW“ ir taksi susidūrimas: avarijos kaltininkas dėjo į kojas

Skaitytojo nuotr.

Sekmadienio pavakarę K. Baršausko gatvėje susidūrė du lengvieji automobiliai. Liudininko pasakojimu, eismo įvykio kaltininkas, palikęs automobilį ir sužeistą keleivę – dėjo į kojas.

[galerija kiek=”8″]

„Eismo įvykis K. Baršausko g. ties 55 namu. Galimai neblaivus „BMW“ vairuotojas atsitrenkė į važiuojančio taksi automobilio galą ir su automobiliu spruko iš įvykio vietos“, – naujienų portalui atsiųstus vaizdus komentavo skaitytojas.

Kauniečio teigimu, privažiavęs Breslaujos ir K. Baršausko gatvių sankryžą, „BMW“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir išlėkė į pievą. „Tada jau paliko automobilį ir sužeistą keleivę. Spruko savo kojomis iš įvykio vietos“, – pasakojo vyras.

Kauniečio teigimu, „BMW“ keleivė ir taksi vairuotojas pristatyti į gydymo įstaigą. Pasak skaitytojo, taksi automobilis buvo be keleivių.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinti pareigūnė, eismo įvykis K. Baršausko gatvėje įregistruotas apie 18.48 val.

Pareigūnės teigimu, eismo įvykyje iš tiesų dalyvavo „BMW“ ir „Škoda“ automobiliai, tačiau detalesnės informacijos pareigūnė atskleisti negalėjo, mat įvykio vietoje vis dar dirba specialiosios tarnybos. Ar „BMW“ vairuotojas iš tiesų bandė pabėgti iš įvykio vietos, taip pat kol kas nėra aišku.

Bus papildyta.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA