Dviračiu važinėjęs kaunietis papuolė į kiaušinių ataką | Kas vyksta Kaune

Dviračiu važinėjęs kaunietis papuolė į kiaušinių ataką

"Facebook" ir R. Tenio nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Penktadienio vakarą Kauno dviratininkams skirtoje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje kaunietis pasidalijo nemaloniais potyriais. Vyro teigimu, beminant dviratę transporto priemonę jis Dainavos rajone papuolė į kiaušinių ataką.

„Važiuodamas pro šį namą buvau apmėtytas kiaušiniais. Būkite atsargūs, dairykitės“, – Vilhelmas įspėjo kitus dviračių entuziastus ir prisegė lokaciją, kur buvo paženklintas iš dangaus krintančiomis staigmenomis.

Kiaušinių ataka dviratininkui visai nepriminė juokingos situacijos. „Jei į akį pataikytų, be klinikos, manau, neapsieitum, o akis po operacijos, keistas lęšiukas“, – teigė tokių juokų nesuprantantis vyras.

Kiaušinių atakos lokacija / „Google“ nuotr.

Panašių niekšybių vyrui niekada nėra tekę patirti, penktadienį tai buvo pirmas kartas. „Nemačiau nieko, takas buvo tuščias, nesidairiau, žiūrėjau į priekį ir staiga – smūgis“, – piktinosi dviratininkas.

Viešoje grupėje susirinkę bendraminčiai stebėjosi tokiu miestiečių elgesiu, bet tvirtino taip pat niekada nesusidūrę su panašiomis iš dangaus krintančiomis staigmenomis. Pro Vilhelmo nurodytą lokaciją kauniečiai esą dažnai važiuoja dviračiu ar kitaip sportuoja, tačiau piktybiškų kėslų niekada nėra sulaukę.

„Norint išvengti tokių atvejų reikia saugotis įtartinai besielgiančių žmonių ar vaikų, nors gali būti ir pasalos, nuo tokių saugotis sunkiau. Panašu, kad tai retas reiškinys. Kartais gali būti taip elgiamasi taikantis į specifinį žmogų, nors kartais gali nukentėti ir atsitiktiniai žmonės“, – patarimus dalijo diskusijoje dalyvavęs kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA