Skaitytojus papiktino Kęstučio gatvės rekonstrukcija – pravažiuoti misija neįmanoma | Kas vyksta Kaune

Skaitytojus papiktino Kęstučio gatvės rekonstrukcija – pravažiuoti misija neįmanoma

Stopkadras

Vienoje iš pagrindinių Kauno arterijų – Kęstučio gatvėje prasidėjus tvarkymo darbams, šioje kelio atkarpoje išbandoma ne tik automobilių pakaba, bet ir pačių vairuotojų kantrybė. Atėjus rugsėjui ir transporto srautams gerokai išaugus, situacija tik prastėja.

Kaip teigė į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją rašęs skaitytojas, pravažiuoti Kęstučio gatve tapo beveik neįmanoma, išskyrus vairuotojams, nebijantiems susigadinti savo automobilį.

Taip pat čia nuolat formuojasi spūstys. Kaip matyti iš oro nufilmuotame vaizdo įraše, net ir ne piko metu gatvėje stoja eismas. Pralaidumą itin mažina troleibusai, kurie yra priversti permesti savo „ūsus“ ant šalia esančio kontaktinio tinklo.

Viena kaunietė penktadienio popietę Kęstučio gatvę siūlė aplenkti silpnų nervų žmonėms. Vairuotoja teigė kamštyje šioje vietoje besivelkanti jau 40 minučių.

Primename, kad problemišku tašku tapusi Kęstučio gatvė susilaukė nemažai kritikos iš miestiečių. Kone pusmečiui uždarius vieną iš dviejų juostų, intensyviu eismu pasižyminti gatvė tapo sunkiai pravažiuojama, kurį laiką ją vagojo gilios duobės.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ anksčiau minėjo, kad visus darbus Kęstučio gatvėje užbaigti planuojama iki metų pabaigos, rekonstrukcija atsieis 1,6 mln. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA