Kaip išnaudoti dienos šviesą moksleivio kambaryje? | Kas vyksta Kaune

Kaip išnaudoti dienos šviesą moksleivio kambaryje?

Organizatorių nuotr.

Tėvams labai rūpi jų vaikų sveikata bei komfortas, taigi įrengiant vaikų kambarį didelis dėmesys skiriamas ne tik estetikai, bet ir gerai savijautai. Todėl norime atkreipti jūsų dėmesį į vis labiau Lietuvoje populiarėjančias ir palyginti nebrangias plisuotas žaliuzes.

[galerija kiek=”4″]

„Nors mados ir keičiasi, bet yra kertiniai dalykai, kurie nekinta. Kai kalbame apie moksleivio kambarį, gydytojai visuomet pataria – įleiskite kuo daugiau dienos šviesos ir venkite saulės atspindžių kompiuterių ekranuose. Todėl moksleivio kambariui mes rekomenduojame plisuotas žaliuzes. Vaikams jos patinka, nes yra žaismingos ir lengvai valdomos, o tėvams – nes tai funkcionalus ir prie sveikatos tausojimo prisidedantis sprendimas“, – pataria DEXTERA mažmeninės prekybos vadovė Jurgita Andruškevičienė.

Plisuotos žaliuzės – galimybė mėgautis natūralios šviesos privalumais

Plisuotos žaliuzės yra armonikėlės principu sulankstomo audinio žaliuzės, kurios papuošia langus, paverčia interjerą jaukiu ir suteikia galimybę mėgautis natūralios šviesos privalumais. Kadangi plisuotos žaliuzės valdomos tiek iš viršaus į apačią, tiek iš apačios į viršų, jos leidžia uždengti tiesioginę saulę ir tuo pačiu neprarasti natūralios dienos šviesos.

„Ypatingai daug teigiamų atsiliepimų apie plisuotas žaliuzes išgirdome karantino metu, nes vykstant nuotoliniam mokymui vaikai praleido gerokai daugiau laiko namuose, prie kompiuterių ekranų“, – patirtimi dalinasi J. Andruškevičienė.

„Dextera“ plisuotos žaliuzės / Organizatorių nuotr.

„Kaip žinia, kuo apšvietimas artimesnis natūraliai šviesai, tuo geresnė mūsų bendroji savijauta, mažiau varginamos akys. Ir atvirkščiai – gausūs tiesioginiai saulės spinduliai, jų atspindžiai ekranuose yra kenksmingi sveikatai, apsunkina susikaupimą bei mažina darbingumą.“

Patogus valdymas ir aukšta audinių kokybė

Plisuotas žaliuzes galima valdyti iš viršaus į apačią ir iš apačios į viršų ne tik rankiniu, bet ir automatiniu būdu. Vaikams tai itin patogu. Plisuotas žaliuzes mielai renkasi ir pirmų aukštų gyventojai, nes jų valdymas iš apačios į viršų leidžia uždengti langą iki norimo aukščio – taip galite susikurti privatumą nuo pašalinių akių ir kartu mėgautis vaizdu pro langą. Be to, šios žaliuzės pritaikomos daugeliui nestandartinių langų: ovaliems, arkiniams, trikampiams.

DEXTERA plisuotų žaliuzių asortimente galima rasti ir audinius su įvairaus šviesos pralaidumo lygiais. Taigi tėvai gali patys nuspręsti, kiek saulės nori įsileisti į patalpų vidų. Pavyzdžiui, jei vaiko kambario langas yra į pietų pusę, kur saulė ypatingai intensyvi, rekomenduojama rinktis audinį dengtą aliuminiu ir šviesą atspindinčiomis medžiagomis, kuris pašalina šilumos spinduliavimo jėgą; arba audinį su skvarbia danga, pasižyminčia dideliu šviesos atspindžio lygiu.

Na, o jei kambariu dalinasi keli vaikai ir šeimai aktualus jų kokybiškas dienos miegas – rinkitės plisuotas žaliuzes su šviesai nepralaidžiais blackout audiniais. Visų poreikiai yra skirtingi, o pasirinkimas – individualus, todėl DEXTERA konsultantai visada pataria ir pasiūlo geriausią sprendimą pagal jūsų vaikų kambario ypatumus.

„Dextera“ plisuotos žaliuzės / Organizatorių nuotr.

Moderni estetika ir žaismingumas

Na ir žinoma – spalvos bei žaismingumas! Juk kalbame apie vaikų kambarį. DEXTERA plisuotų žaliuzių asortimente – spalvų gausa – nuo švelnių pastelinių iki išraiškingai ryškių. Be to, plisuotas žaliuzes galima užsakyti net dviejų spalvų – iš lauko būtų matoma viena spalva, o kambaryje – kita spalva. Tai tikrai kūrybiškas sprendimas, kuris labai patinka vaikams, o kambariui suteikia žaismingumo net pačiomis pilkiausiomis dienomis.

Kurti namų grožį – labai gera. Todėl DEXTERA jus kviečia pasinaudoti ir čia teikiama nemokama dizainerės pagalba bei kurti namų jaukumą kartu. Džiaukimės ir dalinkimės viskuo, kas gera!

DEXTERA konsultantai dirba visoje Lietuvoje, todėl drąsiai galite registruotis nemokamam matavimui. Atvažiuosime, išmatuosime, patarsime. Taip pat kviečiame užsukti ir į DEXTERA salonus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Mažeikiuose, Jonavoje, Utenoje, Telšiuose, Plungėje bei išsirinkti jums patinkančius ir jūsų namams tinkančius audinius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA