Siūlo puikią pramogą pandemijos metu ir galimybę laimėti įspūdingus prizus | Kas vyksta Kaune

Siūlo puikią pramogą pandemijos metu ir galimybę laimėti įspūdingus prizus

Organizatorių nuotr.

Orams rudenėjant vis daugiau kauniečių dairosi įvairių pramogų, kurios būtų užvedančios, aktyvios ir universalios. Kaip ir kiekvieną rudenį, kauniečius aktyviai praleisti laiką kviečia orientavimosi automobiliais žaidimo organizatoriai. Automobilių orientacinis žaidimas Šturmas grįžta į Kauną jau 4 metus.

Kiekvienais metais augantis dalyvių skaičius vėl planuojama, jog bus rekordinis – jau yra užsiregistravę dešimtys komandų, kurios planuoja dalyvauti. Organizatoriai kviečia visus norinčius išbandyti Šturmo orientavimosi varžybas automobiliais jau rugsėjo 5-osios vakarą.

Saugi pramoga COVID-19 pandemijos metu

„Atsižvelgiant į šiuo metu aktualią COVID-19 situaciją, pakeitėme žaidimą taip, jog jis būtų saugus ir net esant didesniems ribojimams, mūsų žaidimas būtų tęsiamas. Padarėme, jog žaidimą galima pradėti bet kurioje miestų vietoje, o vietoj renginio vakarinės dalies gyvo susitikimo nusamdėme profesionalią operatorių komandą, kuri padės perkelti žaidimo aptarimą į „Youtube“ platformą“, – pasakojo organizatoriai.

Ši pramoga ir užsiėmimas gali tapti puikia ir sveika alternatyva įprastiems vakaro praleidimo būdams, tokiems kaip ėjimas į kiną ar į barą, nes kiekvienos varžybos priverčia ne tik važiuoti, bet ir pajudėti, pagalvoti ir padirbėti. Ši veikla taip pat yra saugi COVID-19 pandemijos metu, nes žaidimas žaidžiamas gryname ore ir komandos neturi turėti artimo kontakto su kitomis komandomis.

„Prisimenu, kai paskelbė karantiną – buvo daug laiko ir mačiau labai daug žmonių, kurie kaip ir aš pats lankė pažintinius takus ir parkus. Tokių žmonių labai daug. Net jeigu vėl atsirastų suvaržymai, dalyviams siūlytume dalyvauti mūsų žaidime, nes jis toks pats saugus, kaip ir ėjimas pažintiniu taku, tik kad išgyvena daug daugiau emocijų ir tai labai smagu“, – sakė organizatorius Simonas.

„Šiais metais laukia dvi didelės naujovės – nauji užduočių tipai, kurių pas mūsų konkurentus dar nebuvo, bei apdovanojimų dalies atsisakymas. Žaidėjai žaidžiantys mūsų žaidime jame praleis lygiai dvi valandas ir galės likusį vakarą leisti taip, kaip tik patys pageidauja“, – įvairias naujienas vardino organizatoriai.

Įspūdingi prizai

Kaip ne tik dalyvauti, bet ir laimėti? – tokie klausimai kartais iškyla dalyviams, tačiau vieno ir teisingo atsakymo tikrai nėra. „Jokių super galių čia turėti nereikia, pakanka sumanios komandos ir visi šansai jūsų rankose“, – tikino organizatoriai.

Orientacinės varžybos automobiliais kiekvieną kartą susiklosto skirtingai, todėl net ir lyderiai čia negali snausti. Būna ir taip, kad sėkmė nusišypso pirmą kartą dalyvaujantiems. Bet geriausiai viską išsiaiškinti atvažiavus ir pabandžius.

Dalyviai Šturmo orientavimosi varžybose laimi momentinius prizus, kurie yra išsiunčiami dalyviams į namus po kiekvieno varžybų. Tačiau pagrindinis dalyvių tikslas yra iškovoti galimybę dalyvauti finaliniame etape, jog finalinio etapo prizinis fondas net 3000 eurų.

Greičio pedalas – dar ne pirmos vietos garantas

Šturmo orientavimosi žaidimas pritraukia šimtus dalyvių ir tikrai ne visi jų yra kauniečiai. Žaidimas šiais metais vyks net 14-oje skirtingų Lietuvos miestų. Užduotys paruoštos taip, kad jas išspręsti galėtų kiekvienas, dalyvaujantis varžybose.

Tačiau ir tai dar ne viskas – įdomiausia dalis, kokias taktikas pasirenka skirtingos komandos ir kaip susidėlioja maršrutą. Iki dugno numintas akseleratorius pergalės čia neatneš, nebent reikalų su policija – tai galėtų patvirtinti kiekvienas, dalyvaujantis tokiose ar panašiose orientacinėse varžybose. Kuo įvairesnės strategijos – tuo įdomiau patiems dalyviams, o ir intriga išlieka iki pat pabaigos.

Paprasta dalyvauti, o geros emocijos – garantuotos

Tam, kad prisijungtumėte prie šių varžybų, tereikia bent dviejų žmonių komandos, išmaniojo telefono su mobiliuoju ryšiu ir kamera bei, žinoma, automobilio. Tai pramoga, kurios metu dalyviai turi neeilinę progą pažinti kitokį Kauną – specialiai varžyboms sukurtoje elektroninėje sistemoje pateiktos įvairiausios užšifruotos užduotys. Jas išsprendus tereikia sudėlioti tinkamiausia maršrutą ir viskas – nuotykiai ir atrakcijos jus pasitiks jau užduotis vykdant.

Daugiau informacijos apie žaidimą ir bilietų įsigijimas čia. Artimiausias etapas jau Rugsėjo 5 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA