Fiksuoja skaitytojai: Kauno spaudos kioskuose dar nematyta prekė (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: Kauno spaudos kioskuose dar nematyta prekė (papildyta)

R. Tenio / Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Skaitytoja pasidalino įdomiu reginiu Donelaičio gatvėje stovinčiame spaudos kioske. Čia pro stiklą matyti sudėtos įvairios prekės, o tarp jų ir pažįstami guminukai, tačiau jų išskirtinė išvaizda patraukė skaitytojos dėmesį. Guminukai, galimai nuo karštų dienų, ištirpę, o pakuotėje matyti tik spalvotas skystis, tačiau dirbanti kasininkė išimti guminukų nesuskubo.

„Kaune spaudos kioskas, Donelaičio gatvė“, – pranešė skaitytoja Daiva.

„Paklausiau, ar čia guminukai, tai sakė, kad yra ir kitokių. Ar taip turėtų būti?“, – teiravosi skaitytoja.

Galima pagalvoti, jog Kauno spaudos kioskuose startuoja nauja prekė – guminukų sultys.

Papildyta rugpjūčio 31 dieną 11.57 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė „Kauno spaudos“ atstovai, ekspozicijai skirtais produktais – nėra prekiaujama.

„Dėl atmosferinio poveikio guminukai „Fini“, kurie padėti ekspozicijoje, nėra skirti prekybai. Dėl tiesioginių saulės spindulių net ir žiemos metu jie sutirpsta, todėl gamintojai pateikia pavyzdinius produktus, kurie niekada nėra parduodami pirkėjams. Klientas galėjo pasiteirauti pardavėjos, kuri būtų parodžiusi fiziškai, kad antroje pakuotės pusėje yra užklijuotas lipdukas Pavyzdys“, – komentavo „Kauno spaudos“ atstovai.

„Kauno spaudos“ teigimu, tokie pavyzdiniai produktai yra dauguma, ką mato pirkėjas: batonėliai, ledinukai, traškučiai, saldainiai ir t.t.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA