Netradicinis darbo pasiūlymas: žaidimų transliacijų studija Kaune ieško vedėjų | Kas vyksta Kaune

Netradicinis darbo pasiūlymas: žaidimų transliacijų studija Kaune ieško vedėjų

Organizatorių nuotr.

Interneto žaidimų lyderė, švedų kompanija „Evolution Gaming“ Kaune kuria modernią žaidimų transliacijų studiją bei siūlo darbą, norintiems siekti karjeros tarptautinėje įmonėje. Lietuvoje „Evolution Lithuania“ vardu veikianti įmonė Kaune kuria gyvų žaidimų transliacijų studiją bei ieško žaidimų laidų vedėjų.

Šių metų liepos pabaigoje buvo paskelbta, kad švedų kompanija „Evolution Gaming“ atidaro savo nauja transliavimo studiją Lietuvoje, kuri užims beveik pusę naujo Kaune įsikūrusio verslo centro „Alia“. Kompanija šiuo metu ieško aktyvių bei motyvuotų jaunuolių, svajojančių apie naują, įdomų, žaidimų vedėjų darbą.

Reikalavimai žaidimų vedėjui

Pasak „Evolution Lithuania“ operacijų vadovės Olgos Strelkovos, kad taptum žaidimų vedėjų nereikia universitetinio išsilavinimo ar darbo patirties. Pagrindinis reikalavimas – būti vyresniam, nei 18 metų amžiaus bei puikiai mokėti anglų kalbą.

„Tai darbas, kurį lengvai galėsite suderinti su mokslais, pomėgiais, kitu darbu nepilnu etatu ar vaikų priežiūra. Turbūt nepatikėsite, tačiau būtent taip apibrėžiame reikalavimus žmonėms, kandidatuojantiems į žaidimų vedėjų poziciją“, – sako Olga.

Pasak jos, jų kompanijos tikslas – sukurti inovatyvius sprendimus, leidžiančius vartotojams visame pasaulyje patirti itin reliatyvius internetinius žaidimus. Žaidimų vedėjo darbas – stovėti prieš filmavimo kamerą ir atsakyti už žaidimo eigą, kas žaidėjams suteikia papildomą realybės jausmą.

Žaidimų transliacijų studija „Evolution Lithuania“ / Organizatorių nuotr.

Tokio darbo privalumas, lyginant su realiais žaidimai, kad vedėjai neturi gyvai susitikti su klientais (šiuo atveju – žaidėjais) ir visuomet yra saugioje aplinkoje, apsupti tik kolegų specialioje transliavimo studijoje. Vedėjui nereikia bendrauti su nepatenkintais klientais – užsiima speciali pagalbos komanda.

Svarbu, kad atranką praėję darbuotojai yra apmokomi vidinėje „Evolution“ akademijoje, o prieš kiekvieną pamainą vyksta specialios padedančios pasiruošti paskaitos. Įmonė taip pat suteikia uniformas darbuotojams.

Nauja studija – rudenį

Naują studiją Kaune „Evolution Lithuania“ planuoja atidaryti jau šį rudenį ir šiuo metu aktyviai ieško pirmųjų darbuotojų, galinčių prisijungti prie mokymų rugsėjo pabaigoje. „Nors tai yra visiškai nauja sritis Lietuvos darbo rinkoje, neabejojame, kad ji pritrauks daugybę jaunuolių, norinčių darbą derinti su studijomis ar tiesiog pakeisti vasaros sezono darbus kažkuo pastovesniu“, – sako O. Strelkova.

Paklausta apie savo karjerą „Evolution Gaming“, moteris prisipažįsta, kad karjerą įmonėje pradėjo nuo darbo žaidimų vedėja. „Buvau studentė, ieškojau tokio darbo, kurį galėčiau derinti su mokslais universitete. Taip pat buvo aktualus uždarbis, kuris užtikrintų savarankiškumą“, – pasakoja Olga.

Žaidimų transliacijų studija „Evolution Lithuania“ / Organizatorių nuotr.

Ji sakosi atradusi darbo vietą, į kurią kone kasdien keliavo su džiaugsmu. Darbo pradžioje ji ne tik patobulino anglų kalbos bei komunikacijos įgūdžius, išmoko dirbti komandoje ir geriau planuoti savo laiką.

„Net negalėjau įsivaizduoti, kad po 10 metų būsiu atsakinga už naujausios studijos operacijas bei ieškosiu darbuotojų „Evolution Gaming“ komandai“, – sako ji.

Pasak moters, „Evolution“ siūlo dideles galimybes kiekvienam, o naujosios studijos planuose – spartus augimas ir dar daugiau karjeros galimybių.

„Norėčiau pakviesti kiekvieną, susidomėjusį nepamirštama darbo patirtimi modernioje bei saugioje aplinkoje, aplikuoti į mūsų siūlomas pozicijas arba apsilankyti atvirų durų dienoje jau rugsėjo 3-ąją. Jos metu galėsite sužinoti dar daugiau apie mūsų įmonę bei jums siūlomas galimybes“, – kviečia O. Strelkova.

Jei susidomėjote galimybe prisijungti prie „Evolution Lithuania“ komandos, atidarysiančios naują žaidimų transliacijos studiją Kaune jau šį rudenį, peržvelkite atviras darbo pozicijas internetinėje svetainėje ‬arba apsilankykite „Evolution Lithuania“ atvirų durų dienoje rugsėjo 3 dieną, 16 valandą, viešbutyje „Kaunas“, Laisvės al. 79.‬

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA