Veiverių gatvė lyg užburta: trečias įvykis per dieną – pranešama apie sužalotuosius | Kas vyksta Kaune

Veiverių gatvė lyg užburta: trečias įvykis per dieną – pranešama apie sužalotuosius

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Veiverių gatvėje užburta atkarpa – šiandien jau trečias užfiksuotas eismo įvykis šioje gatvėje. Susidūrus „Volvo“ ir „BMW“ automobiliams į įvykio vietą skubėjo visos specialiosios tarnybos, tačiau ne visų pagalbos prireikė. Rimtų sužalojimų įvykio dalyviams pavyko išvengti, tačiau automobiliai vargu ar savais ratais išvažiuos namo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas informavo apie 19.00 val. gautą pranešimą, jog Veiverių gatvėje, kalno papėdėje, susidūrė du lengvieji automobiliai – „Volvo“ ir „BMW“. Į eismo įvykį iškviesti greitosios pagalbos medikai, pranešta apie sužeistuosius.

Avarija Veiverių g. / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties vyresnioji pamainos gydytoja patvirtino, jog įvykyje buvo sužeista 55 metų moteris. Sužalojimai nesunkūs, ji patyrė paviršinius galvos sužalojimus, tačiau vis tiek pristatyta į Kauno klinikas.

Į eismo įvykio vietą buvo atvykę ir ugniagesiai, tačiau jų pagalbos neprireikė. Kaip teigė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budintis pareigūnas, nuvykus į įvykio vietą ugniagesiai grįžo atgal, nes prispaustų žmonių laisvinti neteko.

Šiandien šioje gatvėje užfiksuoti dar du eismo įvykiai, anksčiau čia susidūrė „BMW“ ir „Nissan“ automobiliai, vėliau užfiksuotas dar vienas dviejų lengvųjų automobilių avarija. Internautai dalinosi eismo įvykių nuotraukomis ir kėlė klausimą, kas nutiko vairuotojams šioje vietoje.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/nusikaltimai-ir-nelaimes/del-avarijos-aleksote-gali-formuotis-spustys-982831

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA