Kauno aplinkkelį sukaustė spūstys: kelininkai dirbs visą dieną | Kas vyksta Kaune

Kauno aplinkkelį sukaustė spūstys: kelininkai dirbs visą dieną

Ankstų ketvirtadienio rytą vairuotojus, vykstančius A1 keliu Vilniaus link, pasitiko ne mažos transporto priemonių spūstys. Kauniečiai piktinosi, kad dėl pačiu piko metu Islandijos plente vykstančių kelio darbų į darbotvarkę reikėjo pridėti papildomo laiko, o spūstyje stovėti teko net vykstantiems nuo Marijampolės.

[galerija kiek=”4″]

Būtina taisyti piko metu?

„Aplinkkelyje per patį piką užtvėrė kelią, gudruoliai, sukėlė kamštį tokio dydžio, kad tuoj bus nuo Marijampolės. Gal vertėtų perduoti „linkėjimus“ atsakingiems asmenims, kad tūkstančiui žmonių +40 min. pridėjo į dienotvarkę… O taiso kelias skyles pirmoj juostoj“, – piktinosi skaitytojas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ taip pat ne vienas vairuotojas piktinosi kelininkų darbu, kuomet miestiečiai skuba į darbus. „Bet tai kamščiai ilgumo nuo Klaipėdos ir nuo Marijampolės, tikrai, kad kažkas nemąsto, niekur to nedaro piko valandom išvis tai yra daroma naktį iki 6 ryto“. Tačiau kai kurių internautų teigimu, kelio darbai minėtame ruože jau buvo vykdomi ir apie 5 valandą ryto.

Kauną sukaustė spūstys / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Kauniečiai samprotavo ir apie įspėjamuosius stendus. „Būtų gerai, kad iš toliau sudėtų kokius informacinius stendus, nes net nenorėdamas gali papulti į tokį kamštį, jei nežinai. Stovi visi iki Akademijos, Šilainiuose viskas užsikimšę. Gal žmonės rinktųsi kitus kelius jei žinotų“, – komentavo vairuotoja.

Dirba nuo 4 val. ryto

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su AB „Kelių priežiūros“ atstovais, šie patvirtino, kad darbai nėra atliekami būtent piko metu. Įmonės darbuotojai kelio tvarkymo darbus pradėjo nuo 4 val. ryto ir žada užbaigti apie 16 val.

„Kelių priežiūros“ atstovės teigimu, A1 kelyje, Islandijos plente, ties Kleboniškio pėsčiųjų tiltu, pirmoje kelio juostoje atliekami asfaltavimo darbai. Pasak atstovės, apie kelio darbus ir eismo ribojimą buvo informuota Lietuvos automobilių kelių direkcijos internetiniame puslapyje eismasinfo.lt.

„Kelių priežiūra“ apgailestauja dėl nepatogumų, kuriuos patiria vairuotojai, tačiau patvirtina, kad rytoj kauniečius A1 kelias pasitiks jau be eismo ribojimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA