Žaliakalnyje užsiliepsnojo „Bentley“ automobilis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Žaliakalnyje užsiliepsnojo „Bentley“ automobilis (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas įamžino į Žaliakalnį atskubėjusius ugniagesius, vyro teigimu, specialiosios tarnybos gesino „Bentley“ automobilyje žaižaruojančią ugnį.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno padalinio ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, pranešimas apie Lazūnų gatvėje liepsnojantį automobilį gautas apie 11.50 val.

Ugniagesių atstovės teigimu, pranešėja nebuvo nurodžiusi koks automobilis dega, o ugniagesiai atvykę į įvykio vietą greitai susitvarkė su ugnimi ir automobilis jau yra užgesintas. Tiesa, gaisro priežastis kol kas nėra aiški.

Dž. Vaitkevičienės teigimu, Lazūnų gatvėje užgesinę liepsnas ugniagesiai ką tik išskubėjo į Archyvo gatvę, ten, pirminiais duomenimis, taip pat liepsnoja automobilis.

Papildyta rugpjūčio 28 dieną 10.18 val.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs degusio „Bentley“ automobilio savininkas pateikė kiek kitokią įvykio versiją. Vyro teigimu, automobilis liepsnojo nežymiai, o transporto priemonėje įsiplieskusią ugnį užgesino pats automobilio savininkas. „Ugnį buvau pats užgesinęs su gesintuvu, kurį geri žmonės davė, o ugniagesiai tik atvažiavo ir pabudėjo ar vėl neužsidegs“, – pasakojo vyras.

Pasiteiravus, ar nelaimė pridarė didelių nuostolių, vyras teigė, kad ugnies padaryta žala kol kas neaiški. Pasak jo, užsidegė „Bentley“ kairio rato elektros instaliacija.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA