Šilainiuose pėsčiųjų perėjoje partrenktas žmogus: pareigūnai ieško nelaimės kaltininko | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose pėsčiųjų perėjoje partrenktas žmogus: pareigūnai ieško nelaimės kaltininko

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą, Šilainiuose, sukėlęs eismo įvykį ir pėsčiąjį partrenkęs vairuotojas dėjo į kojas. Liudininkų teigimu, kaltininkas kurį laiką buvo stabtelėjęs ir išlipęs iš automobilio, tačiau persigalvojęs pabėgo iš įvykio vietos.

„Jotvingių gatvės perėjoje nutrenktas žmogus, kaltininkas iš pradžių išlipo iš mašinos, o vėliau pabėgo iš įvykio vietos“, – antradienio vakarą portalui pranešė skaitytojai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, rugpjūčio 25 d. apie 22.20 val. Kaune, Jotvingių gatvėje, nuo Kuršių gatvės link Rasytės gatvės, automobilis „Subaru Outback“, pirminiais duomenimis, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, partrenkė 1945 metais gimusį pėsčiąjį ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Pareigūnų teigimu, partrenktas vyras pristatytas į gydymo įstaigą. Automobilis taip pat buvo surastas Rasytės gatvėje, tačiau jo vairuotojas – ieškomas.

Apie tai, kad nelaimėje dalyvavęs automobilis surastas, liudija ir skaitytojai. Kauniečių teigimu, Rasytės gatvėje, ties 12-uoju numeriu pažymėtu daugiabučiu, stovėjo baltas automobilis, kurį policijos pareigūnai, iškvietę tralą, išvežė iš Šilainių kiemo.

„Prie Rasytės 12 namo, krepšinio aikštelėje, stovėjo balta mašina. Apie 23 val. prie tos mašinos stovėjo vienas policijos ekipažas ir kažką krapštėsi. Kiek vėliau, žiūrint pro langą, mačiau, kaip atvažiavo dar keli policijos ekipažai, jų iš viso buvo gal 4-5.

Apie 24 val. policininkas kažko ieškojo su šuniu, po to mačiau, kaip policija darė kažkokius išmatavimus. Galiausiai, apie 2 val., iškviestas traliukas ir mašina išvežta“, – apie įvykius Šilainiuose pasakojo skaitytojas.

Kaunietis pripažino neįsidėmėjęs automobilio markės, tačiau spėja, kad į pareigūnų akiratį galėjo pakliūti „Kia“ lengvasis automobilis. Vis dėlto, pareigūnų teigimu, šiuo metu yra ieškomas „Subaru Outback“ vairuotojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA