Neištikimybę išsiaiškinti siekęs kaunietis sukūrė istoriją apie kepti paliktą vištą | Kas vyksta Kaune

Neištikimybę išsiaiškinti siekęs kaunietis sukūrė istoriją apie kepti paliktą vištą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytą ugniagesiai pateko į tikrą šeimos dramą. Sulaukę pranešimo apie neva orkaitėje paliktą kepamą vištą, ugniagesiai į daugiabutį skubėjo užkirsti kelią galimam gaisrui, tačiau atvykus į įvykio vietą paaiškėjo kiek kitokia pranešimo priežastis.

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, rugpjūčio 24 dieną, apie 8.59 val. buvo gautas vyriškio pranešimas, kad Taikos prospekte esančiuose namuose, įjungtoje orkaitėje paliko kepti vištą, baiminasi, kad gali kilti gaisras.

Ugniagesiams atvykus į parneštą vietą, buto viduje buvo moteris, kuri nesutiko atidaryti buto durų. Neilgai trukus, persigalvojusi moteris pati atidarė duris ir įleido ugniagesius, tačiau orkaitėje jokie gaminiai nebuvo kepami.

Ugniagesiams susisiekus su pranešėju, paaiškėjo, kad tarnybas jis iškvietė melagingai, norėdamas sužinoti, ar jo žmona bute yra su kitu vyru, ar viena.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad specialiąsias tarnybas be reikalo „šokdinantiems“ asmenims gali grėsti bauda.

Administracinių nusižengimų kodekse numatyta, jog už priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimas žinant, kad pagalba nereikalinga, užtraukia baudą nuo 200 iki 2000 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA