Šiaurės prospekto žiede – girto vairuotojo skrydis ant stogo | Kas vyksta Kaune

Šiaurės prospekto žiede – girto vairuotojo skrydis ant stogo

Skaitytojų nuotr.

Vėlų šeštadienio vakarą skaudi avarija įvyko mirtinomis nelaimėmis pagarsėjusioje Šiaurės prospekto ir S. Žukausko gatvės žiedinėje sankryžoje. Čia vertėsi neblaivaus vyro vairuotas automobilis, žmogus išvežtas į ligoninę.

Kaip pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, nelaimė Eiguliuose esančiame žiede įvyko šeštadienį, prieš vidurnaktį. Kauniečiai teigė pranešę apie avariją tarnyboms, eismo įvykio vietoje gulėjo sužeistas vyrukas.

Portalą pasiekusioje vaizdo medžiagoje matyti ant stogo apsivertusi sumaitota transporto priemonė. Nelaimės vietoje dirbo ugniagesiai, greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad įvykis S. Žukausko gatvės ir Šiurės prospekto žiedinėje sankryžoje registruotas 23.40 val. Čia vertėsi apie 30 metų amžiaus vyro vairuotas „Mercedes-Benz“ automobilis.

Sužalotas automobilį vairavęs asmuo, kuris pristatytas į gydymo įstaigą. Policija neturi duomenų, ar vairuotojas važiavo vienas, tačiau liudininkai teigia, kad daugiau žmonių automobilyje nebuvo.

Vairuotojui nustatytas 1,6 prom. girtumas. Anot nelaimės vietą mačiusių kauniečių, vyras nė nebandė sukti į žiedą – užvažiavo tiesiai ant atitvarų, šoko jais tarsi rampa ir nuskriejo į vidurį sankryžos.

„Kas vyksta Kaune“ primena tame pačiame žiede 2018-ųjų sausį įvykus nelaimę, kuri nusinešė trijų jaunų žmonių gyvybes. Tų pačių metų birželį susižalojo čia pat į stulpą įsirėžęs motociklininkas, o pernai birželį per automobilio avariją žuvo dar vienas žmogus.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA