Tvari kosmetika „Babor“ sukvietė įkvepiančias asmenybes įsimylėti savo odą | Kas vyksta Kaune

Tvari kosmetika „Babor“ sukvietė įkvepiančias asmenybes įsimylėti savo odą

T. Stuko nuotr.

Laikas sau, sportas, sveikas maistas, tikri ir ilgi pokalbiai, mėgavimasis kasdieniniais dalykais, atradimo džiaugsmas, natūralumas ir, tiesiog, meilė akimirkai – šiandien taip gyvena ne viena žymi asmenybė, kurią sekame ir kuri įkvepia. Tvarios kosmetikos prekės ženklas „Babor“ sukvietė tokias įkvepiančias asmenybes naujos linijos „Cleanformance“ pristatymui.

Renginyje dalyvavo Ieva Mackevičienė, buvusi krepšininkė, o dabar TV laidų vedėja Dalia Belickaitė, Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu, vizažo meistrės Ugnė Ežerinskaitė, Deimantė Kazėnaitė ir Neringa Čiukinienė, mados fotografė Reda Mickevičiūtė, „Selfstation“ grožio studijos įkūrėja Jurgita Malakauskaitė ir Kaune dirbančios grožio specialistės.

„Babor“ nesistengia įtikti ar tapti siekiamybe vien tik dėl prekės ženklo pavadinimo. Mes – už paprastumą, natūralumą ir tyrimais patikrintą kokybę, kurią gali turėti kiekvienas. Ne veltui jau trečia karta Vokietijoje kuria produktus, kurie labiausiai tinka nūdienos asmenybei. Labiau esam pagalbininkas siekiant tobulos odos be didelių pastangų. Ši, naujoji linija orientuota į „švarų grožį”, kurio esmė – natūraliai skaisti ir gyvybinga odos išvaizda“, – į renginį susirinkusiems sakė „SPA Babor Cosmetics“ vadovė Svetlana Pavlovskienė.

„SPA Babor Cosmetics“ komanda / T. Stuko nuotr.

Kas įkvepia kitus žmones įkvepiančias asmenybes?

„Aš esu užsikabinusi ant sporto. Manau, kad jis gamina laimės hormonus. Nors ir pavargus, bet pasportavus – aš švyčiu. Per sportą tu gali susikurti koks tu nori būti. Nuoseklus sportavimas augina suvokimą, kad nenori šiukšlių į save. Kartu išsigrynina ir draugai, laisvalaikis, susikoncentruoji į tai, kaip nori gyventi. Taip natūraliai atsiranda ir grožio priemonės, kurias atsirenki pagal gyvenimo būdą. Man svarbu, kad tai būtu tvarus, švarus ir draugiškai aplinkai produktas, kuris padėtų išlikti jaunatviškai ir pamažu natūraliai pasitikti brandą“, – sako Simona Šikšniuvienė „Babor“ kosmetiką naudojanti ir su ja dirbanti jau ne vienerius metus.

Simona Šikšniuvienė ir Jurgita Makalauskaitė / T. Stuko nuotr.

„Babor“ prekės ženklo Lietuvoje ambasadorė Ieva Mackevičienė paklausta, kas ją kasdieną įkvepia džiaugtis gyvenimu, nekalba apie knygas, keliones ar pamatytus filmus. Ieva atskleidžia itin paprastą tiesą – įkvėpimas jai yra ji pati. „Tik aš pati galiu susitarti su savimi ir ryžtis bet kokiems gyvenimo iššūkiams ar tiesiog, kad nebūtų rutinos, mėgautis gyvenimu“.

I. Mackevičienė atskleidžia, kad pirmuosius „Babor“ produktus pradėjo naudoti dar paauglystėje, kuomet pirmąsias odos priežiūros pamokas gavo iš savo mamos. „Mano tikslas, kad kuo daugiau žmonių atrastų „Babor“. Man ši kokybė jau daugelį metų yra kasdieninė odos priežiūros palydovė“, – sako jau daugiau kaip penkiolika metų „Babor“ produktus naudojanti Ieva Mackevičienė.

Deimantė Kazėnaitė ir Ieva Mackevičienė / T. Stuko nuotr.

„Gyvenu itin įdomiai ir aktyviai, bet dėl didelio tempo negaliu daug laiko skirti savo odos priežiūrai. O ja rūpintis noriu, tad savaime suprantamas dalykas tapo, jog vienas po kito mano vonios lentynėlėje ir kelioninėje kosmetinėje atsirado „Babor“ produktai. Vertinu šios kosmetikos naudojimo paprastumą ir akivaizdų efektą“, – dalinosi „Babor“ naujos linijos renginyje dalyvavusi renginių ir TV laidų vedėja Dalia Belickaitė.

„Babor Beauty SPA“ grožio kabinetas Kaune

Tvari vokiška kosmetika „Babor“ yra įkurta žinomo biochemiko Daktaro Michaelio Baboro 1956 metais, įmonė buvo tikslingai orientuota į inovacijas, todėl įsitvirtino profesionalios kosmetikos srityje. „Babor Beauty SPA“ turi keletą atstovybių Kaune: prabangų saloną prekybos centre „Akropolis“ bei grožio kabinetą prekybos centre „Mega“, „VS-Fitness“ sporto klube. Čia galima ne tik įsigyti produktų, bet ir pasimėgauti profesionaliomis veido odos priežiūros procedūromis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA