Petrašiūnuose sumaitotas taksi automobilis: į pagalbą skubėjo ir ugniagesiai | Kas vyksta Kaune

Petrašiūnuose sumaitotas taksi automobilis: į pagalbą skubėjo ir ugniagesiai

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Į Kauno marių pusę vykstančius kauniečius ketvirtadienio popietę pasitinka spūstys, T. Masiulio gatvėje susidūrus dviem automobiliams į pagalbą skubėjo ir ugniagesiai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, T. Masiulio gatvėje apie 13.38 val. susidūrė du lengvieji automobiliai. Pranešime buvo nurodoma, kad iš vieno automobilio rūksta dūmai, dėl to į įvykio vietą buvo iškviesta ugniagesių brigada.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budinčiojo specialisto teigimu, į T. Masiulio gatvę ugniagesiai skubėjo dėl degančio automobilio, tačiau smarkių ugnies požymių nebuvo. Pasak budinčio ugniagesio, prispausti žmonės iš automobilio taip pat nebuvo vaduoti.

Avarija T. Masiulio gatvėje / „Kur stovi policija Kaune” grupės nuotr.

Internautų teigimu, vairuotojus, vykstančius Kauno marių link, iš abiejų pusių pasitinka transporto priemonių spūstys. Įamžintose nuotraukose taip pat matyti, kad į eismo įvykį pateko taksi automobilis. Tiesa, policijos pareigūnai kol kas negalėjo pakomentuoti, ar taksi automobilis gabeno keleivius.

Pirminiais duomenimis, apie nukentėjusiuosius eismo įvykio metu – nepranešama.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA