Dėl eismo įvykio uždarytas kelias Panevėžys–Kaunas: pranešama apie žuvusiuosius | Kas vyksta Kaune

Dėl eismo įvykio uždarytas kelias Panevėžys–Kaunas: pranešama apie žuvusiuosius

Kas vyksta Kaune, BNS, 2020/08/20 09:22
"Facebook" nuotr.

Ketvirtadienį ryte kelyje Panevėžys-Kaunas netoli Panevėžio susidūrus dviem automobiliams žuvo du žmonės, dar trys buvo sužeisti, dėl įvykio uždarytas kelias.

Bendrajame pagalbos centre pranešimas apie nelaimę 19-ajame kelio kilometre buvo gautas 8.11 valandą. Pranešta, kad susidūrus dviem automobiliams nukentėjo penki žmonės, tarp jų yra prispaustų.

Panevėžio apskrities policijos atstovas Tadas Martinaitis BNS sakė, kad, pirminiais duomenimis, du žmonės avarijoje žuvo, sužeistųjų skaičius dar tikslinamas.

Pasak T. Martinaičio, tragedija įvyko susidūrus priešpriešiais važiavusiems automobiliams „Peugeot“ ir „Renault“.

Kelias Panevėžys-Kaunas šiuo metu yra uždarytas, įvykio vietoje dirba specialiosios tarnybos.

Papildyta 09.28 val.

Vakar eismo įvykio metu Kauno apskrityje, Prienų rajone, taip pat žuvo moteris. Kaip pranešė Policijos departamentas, rugpjūčio 19 dieną apie 18.40 val. Prienų r., kelio Vilnius–Prienai–Marijampolė 106-ame kilometre, ties Tartupio kaimu, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 1977 metais gimusios moters atsitrenkė į toje pačioje eismo juostoje stovinčio krovininio automobilio puspriekabę.

Eismo įvykio metu automobilio „VW Passat“ vairuotoja žuvo, o krovininio automobilio 1965 metais gimęs vairuotojas, kuris įvykio metu dėl rato gedimo buvo po puspriekabe, paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d., kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA