Jaudinanti gelbėjimo operacija Kauno centre: išvaduotas į Nemuną įkritęs šunelis | Kas vyksta Kaune

Jaudinanti gelbėjimo operacija Kauno centre: išvaduotas į Nemuną įkritęs šunelis

Skaitytojos nuotr.

Šį rytą naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojos Vilmantės jaudinanti šuniuko gelbėjimo istorija. Vilmantė pranešė, kad visai atsitiktinai Nemuno viduryje esančioje salelėje pastebėjo gulintį, iš pažiūros, nusilpusį šunelį, kurio gelbėti atvyko Kauno gyvūnų gerovės prieglauda „Nojus“ ir ugniagesių ekipažas.

[galerija kiek=”4″]

„Eidama į darbą dviračių taku šalia Nemuno, beveik viduryje jo, pamačiau gulintį nemenką šunį, tik išplaukusį ant gerokai nusekusio Nemuno salelės. Atrodo, lyg būtų atplaukęs iš kitos upės pusės, pavargęs ir nebeturintis jėgų“, – pasakoja susijaudinusi skaitytoja.

Anot jos, šunelį ji šaukė balsu, bet šis net nekrustelėjo. Nedvejodama, moteris į pagalbą pakvietė gyvūnų gerovės prieglaudą „Nojus“, kurie tuojau pat, įvertinę situaciją, nusprendė kviesti ugniagesius, kurie, pasak Vilmantės, atvažiavo akimirksniu – per mažiau nei 10 minučių.

„Šunelis senučiukas, akytėse jau dangaus žydruma. Visas šlapias, sušalęs, drebantis ir nebeturintis jėgų net pasipriešinti“, – užplūdusiomis emocijomis dalijasi kaunietė, pridurdama, kad yra be galo dėkinga gelbėtojams, net nesuabejojusiems situacijos rimtumu.

Susisiekus su Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus atstove spaudai Džiuginta Vaitkevičiene, paaiškėjo, kad į šuns gelbėjimo operaciją atvyko vienas ugniagesių automobilis, kurį sudarė keturi žmonės.

Pasak D. Vaitkevičienės, pranešimas dėl šuniuko buvo gautas 8:51 val., ugniagesių ekipažas atvyko 8:56 val., o 9:01 val. šunelis jau buvo išgabentas iš Nemuno salelės.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA