Greta Neries pakrantės Kleboniškyje – prestižinė nauja gyvenvietė | Kas vyksta Kaune

Greta Neries pakrantės Kleboniškyje – prestižinė nauja gyvenvietė

Organizatorių nuotr.

Neries ir vaizdingų pušynų apsuptyje įsikūrusi Kleboniškio gyvenvietė jau ne vieną dešimtmetį išlaiko prestižinį statusą Kauno nekilnojamojo turto rinkoje. Erdvės naujiems namams ieškantys kauniečiai jau nuo vasaros pradžios galėjo pastebėti Kleboniškyje vykstančius intriguojančius pokyčius. Bene vaizdingiausiame Neries krantinės vingyje kuriasi ir norintiems atsiveria išskirtinė privačių namų gyvenvietė „Kauno rivjera“.

15 minučių atstumu nuo Kauno miesto centro nutolusi vieta – bene vaizdingiausia visose Kauno apylinkėse. Ramiai Kleboniškyje tekanti ir vingį daranti Neris bei kvapnieji pušynai visada buvo atsipūsti nuo miesto šurmulio, pasivaikščioti ar pasportuoti norinčių kauniečių traukos vieta.

Moderniai tvarkoma naujosios gyvenvietės infrastruktūra bei krantinės dalis atveria tik dar daugiau gražių Kleboniškio vietų bei galimybių jomis mėgautis kasdien.

„Vietų, galinčių pasigirti vandens, parko ar miško apsuptimi bei gera infrastruktūra Kauno mieste ir jo apylinkėse šiandien beveik nebeliko. Privačių namų kvartalas „Kauno rivjera“ šiame kontekste išsiskirs tuo, kad čia įsikursiantiems gyventojams pasiūlys tarsi kompromisą tarp sodybos toli už miesto ir namų miesto centre.

Privačių namų gyvenvietė „Kauno rivjera“ / Organizatorių nuotr.

Iki naujųjų savo namų, pasinaudojant pilnai išvystyta susisiekimo infrastruktūra, pavažiavę vos keletą kilometrų, gyventojai grįš į nuostabaus gamtos grožio ir ramybės apsuptį. Ir taip kiekvieną rytą ir vakarą!“, – sako projektą kuriančios ir vystančios UAB „Zacyšiaus dvaras“ vadovas Petras Girdžius.

Suteikia infrastruktūrą norimus namus kurti patiems

Projektu „Kauno rivjera“ gyventojams suteikiama galimybė įsigyti norimo dydžio sklypą visapusiškai moderniai sutvarkytoje privačių namų gyvenvietėje. Iš viso šiandien gyvenimui ruošiama 19 namų valdos paskirties sklypų, kurių dydis svyruoja nuo 10 iki 22 arų.

Pagal projekto koncepciją, sklypuose bus statomi išskirtinai tik indvidualūs – vieno savininko poreikius ir asmeninę gyvenimo išskirtinėje vietoje viziją atitinkantys gyvenamieji namai.

Privačių namų gyvenvietė „Kauno rivjera“ / Organizatorių nuotr.

„Sklypai suformuoti atidžiai įvertinus net ir maksimalią įmanomą užliejimo riziką, tokiu būdu pašalinant vieną pagrindinių žmonių baimių, susijusių su gyvenimu greta upės. Įsigydami sklypą naujakuriai savo svajonių namus gali susikurti patys – vien pagal savo viziją, tačiau išvengiant visų nematomų, bet itin svarbių techninių klausimų. Gyvenvietėje jau yra atvestos visos reikalingos komunikacijos ir iki smulkmenų sukurta infrastruktūra – nuo gatvių apšvietimo ir asfaltuotų kelių iki išspręstų gyvenvietės švaros ir saugumo sprendimų“, – sako įmonės atstovas.

Naujoji Kleboniškyje besikurianti gyvenvietė gali pasigirti ir puikiu susisiekimu. „Kauno rivjerą“ patogu pasiekti tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu, o mėgstantys aktyvų laisvalaikį į naujuosius namus galės paprastai ir greitai grįžti dviračiu, paspirtuku ar net riedučiais.

Įgyvendinti idėjas padės stiprūs partneriai

Pagrindinis projekto tikslas – suteikti sąlygas žmonėms patiems susikurti savo svajonių namus iki smulkiausių interjero, eksterjero ir landšafto detalių. Tiesa, turintiems tik viziją, tačiau stokojantiems patikimų specialistų rekomendacijų, „Kauno rivjera“ vystytojai suteikia ir jau patikrintų partnerių tinklą.

Privačių namų gyvenvietė „Kauno rivjera“ / Organizatorių nuotr.

„Pridėtinė „Kauno rivjeros“ nauda čia įsikursiantiems naujakuriams – stiprūs projekto partneriai, galintys pasiūlyti ne tik atskirų namo statybos dalių įgyvendinimą, bet ir pilną jo projektą už geriausią kainą. Prie projekto vystymo prisideda tokios mieste bei šalyje vertinamos bendrovės kaip „Timber Walls“, „Dextera“, „G4S“, „Mitsubishi Electric“, „Serfas“, „Landšafto architektūra“, „Eko2šiluma“, „Autokausta“ ir kiti“, – sako Petras.

Naujojo gyvenamųjų namų kvartalo „Kauno rivjera“ parengimo darbai jau keliauja į pabaigą. Užbaigti visas projekte numatytas gyvenvietės formavimo užduotis planuojama per vienerius metus. Tiesa, apžiūrėti ir išsirinkti vieną iš 19 prestižinėje vietoje kuriamų sklypų norintys kauniečiai gali jau dabar.

Daugiau informacijos apie projektą galime rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA