Vasaros pabaigai Kaune – šeimų pasakų festivalis | Kas vyksta Kaune

Vasaros pabaigai Kaune – šeimų pasakų festivalis

Organizatorių nuotr.

Jau šį sekmadienį, rugpjūčio 23 dieną, įvyks pasakiškasis „Šeimų pasakų festivalis“, kurį ne pirmus metus sėkmingai organizuoja Kūrybos studija SHOWART ir Vytauto Kernagio fondas. Pirmą kartą festivalis vyks Kaune.

[galerija kiek=”4″]

Festivalio tikslas ir programa yra glaudžiai susijusi su vaikų kūrybiškumo bei vaizduotės lavinimu. Esminė festivalio programos ašis – pasakų kūrimas, jų iliustravimas, taip pat: pasakos-spektakliai, pasakos-koncertai, kuriais pasimėgauti galės kiekviena šeima.

Festivalio metu vyks dirbtuvės, kurių metu, vaikai, padedami rašytojų, aktorių, muzikantų bei iliustratorių sukurs dar negirdėtas ir niekur neužrašytas pasakas.

Šiųmetinėje programoje – Giedriaus Arbačiausko bei Gedimino Storpirščio pasakojimai-koncertai, Vėjų teatro spektaklis „Apie žuvis, ausis ir mamą“, o kūrybinėmis dirbtuvėmis šiemet pasirūpins rašytojas bei iliustratorius Paulius Juodišius su kolega, rašytoju Virgiu Šidlausku.

Tai – visos dienos festivalis, šiemet vyksiantis Kauno Žalgirio arenos „Pakrantėje“. Be pagrindinės programos čia veiks maitinimo bei įvairių pramogų zonos, taip pat organizuojamas ir didysis „Ugnies teatro“ putų šou, kuris vaikams palieka neišdildomus įspūdžius, todėl pasiruoškite – su šeima praleistas laikas čia bus prasmingas, turiningas ir smagus!

Bilietus tikrai draugiškomis kainomis galite įsigyti čia. Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA