Automobilio aksesuarai – komforto ir būtinybės elementai automobilyje | Kas vyksta Kaune

Automobilio aksesuarai – komforto ir būtinybės elementai automobilyje

Organizatorių nuotr.

Turbūt dažnas vairuotojas pritartų, kad automobilio aksesuarai automobilio naudojimui neretai suteikia daugiau komforto, patogumo ir saugumo, taip pat padeda palaikyti jame švarą ir grožį. Specialistai kviečia atkreipti dėmesį į daugybę priedų, kurie gali būti naudingi bet kuriam automobilio savininkui.

Kiekvienas, komforto siekiantis, automobilio vairuotojas turėtų atkreipti dėmesį į labiausiai aktualias kategorijas, tokias kaip:

Automobilių kilimėliai. Šios kategorijos produktai yra nepakeičiami norint palaikyti automobilių grindų švarą. Joje taip pat įtraukti kilimėliai daiktų, pavyzdžiui, telefono ant prietaisų skydelio, laikymui.

Automobilių elektronika. Šioje kategorijoje pateikiamas platus įvairių elektroninių įrenginių ir jų aksesuarų asortimentas – nuo „Bluetooth“ modulių iki palydovinių navigacijos sistemų. Įrenginiai turi daugybę specifikacijų, kurias galite rasti interneto svetainėje Euautodalys.lt. Visi šie prietaisai yra skirti tam, kad neblaškytų vairuotojo dėmesio atliekant reikiamus veiksmus vairavimo metu.

Kėbulo valymo ir priežiūros produktai. Šioje kategorijoje yra oro gaivikliai ir įvairūs įrankiai bei priemonės automobilio kėbulo ir jo elementų valymui, tokios kaip šepetėliai, ledo grandikliai, šluostės ir valikliai, ir t.t. Jie padeda palaikyti švarią automobilio išorę.

Išoriniai aksesuarai. Šie aksesuarai, įskaitant numerio ženklo rėmelius, stogo bagažines, sniego grandines, ratų gaubtus ir vėjo deflektorius, gali padėti apsaugoti automobilio išorinę apdailą arba palengvinti daiktų transportavimą.

Užvalkalai. Čia įtraukiami apsauginiai užvalkalai sparnams, sėdynėms, vairams, padangoms ar visai transporto priemonei.

Kelionių ir avarinių situacijų įrankiai. Čia įtraukiami oro kompresoriai, domkratai, pompos, lempos, veržliarakčiai, kastuvai, padangų remonto rinkiniai, ratų atramos, laidai ir akumuliatoriaus įkrovimo įrenginiai. Kelyje gali prireikti visko.

Avarinės situacijos ir gedimai. Šioje kategorijoje yra pirmosios pagalbos rinkiniai, avariniai plaktukai, gesintuvai, saugos liemenės, žibintuvėliai ir avariniai trikampiai. Šie aksesuarai yra nepakeičiami avarinių situacijų atvejais.

Trosai ir diržai. Čia įtraukiamos kėlimo virvės, diržai ir vilkimo trosai. Užuolaidos nuo saulės. Šie aksesuarai padeda apsaugoti automobilio interjero apdailą nuo saulės spindulių.

Krepšiai ir dėžės daiktams. Šioje kategorijoje yra įvairios prekės patogiam bagažinės skyriaus tvarkymui, tokios kaip krepšiai, tinklai.

Komforto prekės. Šioje kategorijoje yra oro sausintuvai ir kelioninės kaklo pagalvėlės. Aksesuarai kelionėms su augintiniais, tarp kurių yra įvairūs sėdynių užvalkalai, kuriuos patogu naudoti keliaujant su keturkoju draugu.

Automobilių aksesuarai vaikams. Šioje kategorijoje yra vaikiškos kėdutės įvairaus amžiaus vaikams, nuo naujagimių nešyklių iki papildomų sėdynių. Automobiliniai šaldytuvai. Jie leidžia kelionės metu palaikyti žemą maisto ir gėrimų temperatūrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA