Pasiskųskime: dėl Taikos prospekto remonto kelias nepravažiuojamas | Kas vyksta Kaune

Pasiskųskime: dėl Taikos prospekto remonto kelias nepravažiuojamas

Stopkadras

Penktadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė pasipiktinusio skaitytojo pranešimas. Kaunietė pasakoja, kad dėl Taikos prospekte vykstančių kapitalinių kelio darbų neįmanoma pravažiuoti, vairuotojai stringa spūstyse.

„Galėtų ir sutvarkyti eismo tvarką Taikos prospekte. Vieni suka į kairę (Basanavičiaus alėją) ir užblokuoja pravažiavimą tiems, kas nori važiuoti tiesiai. Kiek dar truks tos kasybos Kauno gatvėse…“ – skundžiasi skaitytoja.

Primename, kad Taikos prospekto važiuojamosios dalies rekonstrukcijos darbai buvo pradėti dar balandžio mėnesį. Kaip tuo metu skelbta Kauno miesto savivaldybės „Facebook“ pranešime, vairuotojai gali naudotis tik po vieną eismo juostą abiejose gatvės pusėse iki pat rugpjūčio vidurio, o pagrindinius darbus planuojama spėti iki rugsėjo.

Tuo pačiu metu imtasi kapitalinio remonto kitoje Taikos prospekto pusėje. Kelininkai iki 2020-ųjų pabaigos užsibrėžė iš pagrindų atnaujinti daugiau kaip 4 kilometrų ilgio atkarpą tarp Ateities plento ir Pramonės prospekto.

Likusią dalį iki Savanorių prospekto numatyta kapitališkai sutvarkyti tik kitąmet. Be to, bus pertvarkyti ir transporto arterijos šaligatviai – įrengti bendri pėstiesiems ir dviratininkams skirti takai.

Taip pat nemažai vairuotojų pasipiktinimo sukėlė spūstys, sukeltos dėl tvarkomų A. Baranausko ir Kovo 11-osios gatvių, kurias planuojama baigti kloti iki rugpjūčio vidurio.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA