Perspėja kauniečiai: prie judrios sankryžos ant gatvės sėdi žmogus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Perspėja kauniečiai: prie judrios sankryžos ant gatvės sėdi žmogus (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Trečiadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė neįprastas vaizdas iš VI forto žiedinės sankryžos. Čia ant važiuojamosios dalies per patį vidurį gatvės įsitaisė pusnuogis vyras.

„Atsargumo vairuotojams“, – iš pažiūros beprotišką veiksmą komentavo pavojingą situaciją užfiksavęs skaitytojas.

Portalą pasiekusioje nuotraukoje matyti, kad vyras sukryžiavęs kojas sėdi vidurinėje K. Baršausko gatvės juostoje važiuojant nuo „Molo“ link VI forto žiedinės sankryžos, tiesiai už perėjos.

Pusnuogis pilietis viršutinius drabužius pasidėjęs prieš save ir revoliucingai į orą iškėlęs sugniaužtą kumštį. Nors vyriškio veido išraiška rodosi rami, kauniečiai suabejojo jo adekvatumu.

Pro šalį važiavę vairuotojai socialiniame tinkle pasakojo, kad asmuo iš pradžių tiesiog iššoko ant kelio po ratais – visa laimė, antroje gatvės juostoje tuo metu nebuvo automobilių.

Kiti, persimetę keliais žodžiais su žmogumi, teigė jį esant iš Baltarusijos – neva vyras pabėgo po vakarykščių policijos sulaikymų ir prašo prieglobsčio Lietuvoje. Beatodairišku veiksmu nusistebėję kauniečiai svarstė, kad piliečiui reikia iškviesti greitąją medicinos pagalbą.

Papildyta 19.54 val.

Apie 19.30 val., anot skaitytojų, vyras vis dar siautėjo K. Baršausko gatvėje. Vaizdo įraše matyti, kaip jis vaikštinėja važiuojamąja dalimi stabdydamas eismą, o iš automobilių išlipę vairuotojai mėgina žmogų paprotinti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA