Kultinis Kauno baras po metų pertraukos grįžta neatpažįstamai pakeitęs savo veidą | Kas vyksta Kaune

Kultinis Kauno baras po metų pertraukos grįžta neatpažįstamai pakeitęs savo veidą

Ž. Kuprėno nuotr.

Kol karantino metu dauguma maitinimo įstaigų užvėrė duris, kauniečiams gerai žinomas baras „BO“ anaiptol – planavo savo atgimimą su trenksmu. Praėjusią vasarą duris užvėręs Muitinės gatvėje įsikūręs „BO“ savo veidą pasikeitė kardinaliai ir dabar yra pasiruošęs svečių antplūdžiui.

Beveik metus rekonstrukciją vykdęs baras pakeitė ne tik logotipą, patalpų išplanavimą, bet ir interjero stilių. Nors „BO“ visada buvo spalvingas, dabar jo sienas puošia sodrios, puikiai suderintos ir baro dvasią atspindinčios spalvos, kietus baldus pakeitė komfortiški retro stiliaus foteliukai, o gyvybe baro erdves užpildyti padėjo gerai žinomos florisčių komandos „Kvietkos“ augalų instaliacijos.

Nors baras atsisakė porelių pamėgtos 4-os salės, dabar patalpų centru tapo sraigtiniai laiptai, kurie veda į rūsį. Rūsyje – išganymas nostalgiškai „BO“ laikus prisimenantiems svečiams: erdvė rezervacijoms ir atvira alaus talpykla, kurioje galima pamatyti kelionę nuo statinės iki bokalo.

Po metų pertraukos sugrįžta baras „BO“ / Organizatorių nuotr.

„Mūsų tikslas, kad į „BO“ norėtų ir galėtų ateiti laisvi, kultūringi, išprusę, tačiau nuoširdumą vertinantys žmonės – stengėmės, kad tai atsispindėtų mūsų interjere, aptarnavimo kultūroje ir meniu“, – teigia du barus valdančios įmonės direktorė Virgita Kuprėnienė.

Anksčiau užsidarymą visiems laikams planavę „BO“ atstovai tvirtina, kad atsiradus progai pakeisti baro veidą tiesiog negalėjo atsisakyti tokios galimybės. „Ilgai siekėme, kad BO taptų tokia vieta, į kurią būtų malonu atsivesti verslo partnerius ar tėvus, dabar tai tampa realybe“, – teigia baro atnaujinimo projektą vystęs Žilvinas.

Kaip atrodo atsinaujinęs „BO“ pamatykite specialioje galerijoje arba dar geriau – apsilankykite gyvai kasdien nuo 17 valandos. „BO“ rasi Muitinės g. 9, Kaunas. „BO“ taip pat rasi „Facebook“ bei „Instagram“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA