Nelaimė Kaune: žuvo pro buto langą iškritęs mažametis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kaune: žuvo pro buto langą iškritęs mažametis (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienio vakaras pažymėtas skaudžia nelaime, Eiguliuose pro buto langą iškrito mažametis berniukas, jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Policijos departamento duomenimis, rugpjūčio 9 d. apie 18.10 val. Kaune, Varduvos gatvėje, pro buto langą iškrito ir mirtinai susižalojo 2014 metais gimęs nepilnametis.

Pasak pareigūnų, nelaimės aplinkybės nustatinėjamos, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Papildyta 08.36 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, apie 18.29 val. buvo gautas vyriškio pranešimas, kad Varduvos gatvėje iš 13 aukšto iškrito sūnus ir jis pats ketina iššokti. Lauke, prie namo, rastas iš 13 aukšto iškritęs 5 m. amžiaus berniukas, kuriam medikai konstatavo mirtį.

Bute, 13 aukšte, buvo vyriškis, kuris norėjo taip pat iššokti per langą. Buvo paruošta oro gelbėjimo pagalvė ir pastatytas auto keltuvas. Policijos pareigūnai įkalbėjo vyriškį atsitraukti ir sulaikė.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog panašios nelaimės įvyko ir birželio viduryje, taip pat Eiguliuose pro ketvirto aukšto balkoną iškrito mažametė mergaitė, o dar anksčiau, Žaliakalnyje pro šešto aukšto langą iškrito penkerių metų berniukas, jam medikai padėti nebegalėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA