Pakeliui į Lapes sumaitoti trys automobiliai: į eismo įvykį skuba specialiosios tarnybos (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Pakeliui į Lapes sumaitoti trys automobiliai: į eismo įvykį skuba specialiosios tarnybos (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Netoli Kauno, Drąseikiuose, susidūrė trys lengvieji automobiliai. Į eismo įvykio vietą išskubėjo policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Apie sužeistus žmones nepranešta.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas pranešė, kad įvykis įregistruotas 17.58 val., pareigūnai informuoti, jog Drąseikiuose, ties nusukimu į Lapes, susidūrė trys lengvieji automobiliai.

Susisiekus su Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniąja gydytoja, ši patvirtino, jog į įvyko vietą skuba greitosios medicinos pagalbos ekipažas, tačiau apie sužeistuosius informacijos kol kas nėra.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budintis pareigūnas pranešė, jog į eismo įvykį vykusi gaisrininkų brigada buvo atšaukta, nes vietoje dirba vietinės ugniagesių pajėgos. Budintis taip pat pranešė, jog sužeistųjų eismo įvykyje nebuvo.

Papildyta 19.30 val.

„Avarija kažkur prie Lapių. 10 km kamštis!“, – praėjus daugiau nei valandai po avarijos, pranešė skaitytoja Ovidija.

Kamštis link Lapių / skaitytojos Ovidijos nuotr.

„Google maps“ duomenimis, po eismo įvykio nusidriekė daugiau nei 4 kilometrų kamštis. Regioninis kelias 232 sunkiai pravažiuojamas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA