Į patį Kauno centrą sulėkė net 5 ugniagesių brigados (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Į patį Kauno centrą sulėkė net 5 ugniagesių brigados (papildyta)

R. Tenio nuotr.

Pirmadienio pavakarę į patį Kauno centrą skubėjo specialiosios tarnybos. Laisvės alėjoje užsiliepsnojus sandėliukams, įvykio vietoje ligai darbavosi ugniagesiai.

„Kas dega? Matosi už „Klevų namų“ Vytauto prospekte. Nesenai kaukė priešgaisrinės sirenos. Girdisi dar brigados lekia“, – portalo teiraujasi skaitytojai. „Kas per dūmų kamuoliai nuo Soboro eina į orą?“.

Gaisras Laisvės alėjoje / Skaitytojo nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis ugniagesys, Laisvės alėjoje, ties 15-uoju numeriu pažymėtu pastatu, užsiliepsnojo sandėliukai.

Pasak ugniagesio, pastate matoma atvira liepsna, dėl to į įvykio vietą išsiųstos net 5 ugniagesių brigados. Pirminiais duomenimis, apie nukentėjusiuosius nepranešama, gaisro priežastis bus tiriama.

Papildyta rugpjūčio 4 dieną 11.35 val.

Kaip nurodė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, rugpjūčio 3 dieną apie 15.21 val. buvo gautas pranešimas, kad dega sandėliukai. Degė aštuoni dviejų aukštų mūriniai sujungti sandėliukai (maždaug 50 m² ploto, stogas šiferio, viduje medinės pertvaros, po apačia keli garažai).

Pasak ugniagesių, gaisro metu nudegė dalis stogo dangos, nuardytas visas stogas, išdegė sandėliukų vidus, medinės pertvaros. Sulietas sandėlio1 aukštas. Šalia išgelbėtas priblokuotas tokio pat ploto sandėliukas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA