Į Eigulių „dangoraižį“ skubėjo ugniagesių ir greitosios pagalbos pajėgos | Kas vyksta Kaune

Į Eigulių „dangoraižį“ skubėjo ugniagesių ir greitosios pagalbos pajėgos

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio pavakarę kauniečių dėmesį atkreipė didelis specialiųjų tarnybų sujudimas P. Plechavičiaus gatvėje. Čia išsišovusio 16-os aukštų daugiabučio lifte pajutus dūmų kvapą, iškviesti ugniagesiai, tačiau gaisro požymių neaptikta.

Kaip apie 19 val. pasakojo ugniagesių ir greitosios medicinos pagalbos brigadas prie P. Plechavičiaus gatvėje 2-u numeriu pažymėto namo užfiksavęs skaitytojas, aliarmo būta išties nemažo. Kauniečio teigimu, evakuoti žmonės, nors gaisrininkų atstovai paneigė šią informaciją.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis specialistas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad gautas pranešimas apie lifto šachtoje jaučiamą dūmų kvapą. Į incidento vietą išsiųstos trys autocisternos ir gaisrinės autokopėčios.

Atvykus ugniagesiams, tačiau, degimo nerasta – paaiškėjo, kad įvyko techninis gedimas, perkaito lifto motoras. Situaciją iš specialiųjų tarnybų perėmė įrenginį aptarnaujančios įmonės darbuotojai, pašnekovo žiniomis, pajėgos jau atšaukiamos.

Žmonės, ugniagesių duomenimis, iš 16-os aukštų daugiabučio išvesti nebuvo. Tvyrojo tik dūmų kvapas, bet pačių dūmų neaptikta, tad evakuacija nevykdyta. Žmonės incidento metu nenukentėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA