Girtas vyras prisijuokavo: pasipriešinimas pareigūnams perkvalifikuojamas į pasikėsinimą nužudyti | Kas vyksta Kaune

Girtas vyras prisijuokavo: pasipriešinimas pareigūnams perkvalifikuojamas į pasikėsinimą nužudyti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiandien kartu su Kauno apygardos prokuratūros prokurorais priimtas sprendimas ikiteisminį tyrimą dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams ir bandymo sutrikdyti sveikatą perkvalifikuoti į pasikėsinimą nužudyti, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis komisariatas.

Kaip jau buvo rašyta, vakar, liepos 30 d. apie 21.42 val. buvo gautas pranešimas, kad Jonavos r., Šilų seniūnijoje esančiame kaime, asmuo nori susižaloti.

Nuvykus policijos pareigūnams ir medikams, neblaivus 1997 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,75 prom.) paaiškino, kad pagalbos jam nereikia, jis tenorėjo pajuokauti, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Prieš pristatant jį į policijos įstaigą protokolui už melagingą tarnybų kvietimą, dalinės apžiūros metu buvo rastas ir paimtas peilis. Vėliau, pristačius į Jonavos rajono policijos komisariato patalpas, apie 22.16 val., atliekant papildomą apžiūrą, vyras išsitraukė peilį ir bandė durti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnei.

Žabiškai sureagavusi pareigūnė ir jos kolega išvengė sužalojimų. Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Iškart po įvykio su pareigūnais bendravę vadovai buvo patikinti, kad pareigūnai jaučiasi gerai, pasiūlytos psichologinės pagalbos neprireikė. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA