Nutraukė tylą: S. Skambinas naują šeimą kūrė dar neišsiskyręs su K. Krysko | Kas vyksta Kaune

Nutraukė tylą: S. Skambinas naują šeimą kūrė dar neišsiskyręs su K. Krysko

delfi.lt 2020/07/29 15:42
A. Solomino nuotr

Kalbos, kad šokėjas Saulius Skambinas turi naują mylimąją sklandė dar gerokai prieš jo bei dainininkės Karinos Krysko skyrybas, tačiau viešai tai pripažinti žinomas vyras panoro tik po to, kai jis ir jo žmona skirtingais keliais pasuko oficialiai. Dabar S. Skambinas nusprendė nebeslėpti, kad turi naują šeimą.

Žinomas šokėjas prisipažino turintis naują mylimąją, visuomenininkę Živilę Barzdaitytę, su kuria augina 10 mėn. dukrą. Apie naują šeimą S. Skambinas prisipažino žurnale „Žmonės“.

„Kai pirmą kartą pradėjome su Karina kalbėti apie galimybes gyventi atskirai, Živilė man tebuvo bičiulė, kaip ir daugelis pažįstamų moterų“, – leidiniui pasakojo šokėjas.

Tačiau, akivaizdu, laikui bėgant situacija pasikeitė. Dabar šokėjas išgyvena visiškai naują gyvenimo etapą.

Delfi.lt jau anksčiau sulaukdavo skaitytojų žinučių apie naujus S. Skambino santykius. Ne vienas jų savo žodžius papildydavo ir bendromis poros nuotraukomis. Vienoje jų – draugų kvietimas į vestuves, į kurias garsus šokėjas buvo kviečiamas kartu su mylimąja Živile.

Nepaisant siunčiamos informacijos, šia tema S. Skambinas bendrauti nenorėdavo. Delfi bandė susisiekti ir dar su tuomet besilaukiančia Živile, tačiau ji taip pat galiausiai susilaukė nuo komentarų.

Apie tai, kad žinomas šokėjas laiką leidžia naujos moters draugijoje būdavo galima nuspėti ir iš jo socialinių tinklų. Juose S. Skambinas dalindavosi akimirkomis, kur bendroje kompanijoje būdavo matyti ir jis, ir minėtoji Živilė.

Visuomenininkė socialiniuose tinkluose taip pat dalijosi asmeninio gyvenimo akimirkomis. Iš nuotraukų matyti, kad ji su šeima dalyvavo lenktynėse Palangoje. Šiame įraše moteris atskleidė, kad mažylę ji ir Saulius pavadino Mila.

Iš praėjusių santykių su K. Krysko Saulius augina sūnų. Dabar jo buvusi žmona, kuri taip pat ilgą laiką susilaikė nuo kalbų apie asmeninį gyvenimą, puoselėja romantišką draugystę su kolega dainininku Jeronimu Miliumi.

Apie tai, kad šou pasaulyje puikiai pažįstama pora išgyvena krizę, buvo žinoma ir anksčiau. 2011 metais susituokę S. Skambinas ir K. Krysko apie savo asmeninį gyvenimą nebuvo linkę komentuoti, tačiau Saulius yra užsiminęs, jog šeimoje ne viskas yra idealu.

Tuomet kalbėdamas su Delfi S. Skambinas vengė atvirauti apie šeimą. Pasiteiravus, kodėl išvysti jį kartu su jau buvusia žmona viešumoje tenka vis rečiau, šokėjas sakė, kad dėl visko kaltas didelis užimtumas.

„Tiesiog taip išeina. Turime sūnų, tad neretai renginiuose pasirodau su juo. Taip išeina, kad aš su vaiku būnu daugiau, nes Karina labai užimta, ji turi labai daug darbų. Nulenki galvą ir supranti, kad taip reikia, – darbas yra darbas, juolab kad kalbame apie scenos žmogų. Aišku, aš tikrai dėl to nesiskundžiu, nes šalia turiu savo mažąjį draugą”, – tikino pašnekovas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA