Aiškėja Kauno „Žalgirio“ trenerių štabo nariai | Kas vyksta Kaune

Aiškėja Kauno „Žalgirio“ trenerių štabo nariai

delfi.lt 2020/07/29 13:13
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Žaidėjų komplektaciją jau beveik baigęs Kauno „Žalgiris“ ėmėsi rikiuoti ir naująjį savo trenerių štabą.

Vyriausiajam treneriui iš Austrijos Martinui Schilleriui artėjantį sezoną turėtų talkinti Tautvydas Sabonis, o už fizinį krepšininkų parengimą būti atsakingi Sigitas Kavaliauskas, Kaune dirbęs prieš septynerius metus, ir nuo ankstesnio sezono išsaugotas Nerijus Navickas, skelbia portalo basketnews.lt šaltiniai.

28-erių metų T. Sabonis, kuris pernai plušėjo su „Žalgirio“ dubleriais, šiemet rūpinsis žalgiriečių individualiu tobulėjimu.

Be įvardytų lietuvių, strateguoti žaliai-baltų žaidimui šalia šoninės linijos dar turėtų 1-2 asistentai.

Šią vasarą į Barseloną išvykus Šarūnui Jasikevičiui kartu su juo iš Nemuno salos iškeliavo ir trys jo pagalbininkai – Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis ir Justinas Grainys. Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris D. Maskoliūnas Kauno klube trenerio asistentu dirbo nuo 2015-ųjų metų.

T. Masiulis prie pagrindinės ekipos trenerių štabo prisijungė 2018-aisiais, o prieš tai buvo „Žalgirio“ dublerių ekipos treneris.

Fizinio rengimo treneris J. Grainys „Žalgiryje“ darbavosi beveik dešimtmetį, iš jaunimo į pagrindinę komandą perėjęs 2012 m.

Gerus bičiulius ir kolegas Ispanijoje kartu su savimi matyti labai norėjo pats Š. Jasikevičius, o „Žalgiris“ kliūčių išvykti nesudarė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA