Įžūlus vairuotojos manevras nustebino kaunietę: toli eisim su tokia kultūra | Kas vyksta Kaune

Įžūlus vairuotojos manevras nustebino kaunietę: toli eisim su tokia kultūra

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Internautai dalinasi užfiksuota nemalonia situacija – vairuotojai sustojus priešais vadinamąjį „korį“ netruko praeiti nei akimirka, kai į paliktą laisvą plotą atvažiavo vairuotoja ir sustojo priešais jau stovintį automobilį. Už tokį neatsakingą vairuotojos elgesį, policijos pareigūnai turi teisę atimti vairuotojo pažymėjimą.

„Sustojau prie „korio“, kad neblokuot sankryžos, bet ši puiki vairuotoja pajautė reikalą apsilenkt mane ir atsistoti ant „korio“. Well done! Toli eisim su tokia kultūra“, – rašė nusižengimą užfiksavus vairuotoja.

Pagal kelių eismo taisykles (KET) „geltonomis linijomis pažymėtas plotas važiuojamųjų dalių sankirtoje žymi vietą, į kurią įvažiuoti draudžiama, jeigu joje ar už jos yra kliūtis, kuri priverstų vairuotoją sustoti važiuojamųjų dalių sankirtoje ir trukdyti kitų transporto priemonių eismui, išskyrus tuos atvejus, kai sankryžoje reikia pasukti į kairę“.

S. Žukausko ir P. Lukšio gatvių sankirtoje užfiksuotas „Volkswagen Golf VI“ nusižengimas vairuotojai galėtų atsieiti 30-90 eur. bauda ir 1-3 mėn. teisės vairuoti atėmimu, pagal administracinio nusižengimų kodekso 417-2 dalį, kurioje nurodoma, jog tokios baudos skiriamos už kelio ženklinimo nesilaikymą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA