Neuniformuoto pareigūno išpuolis Kaune: dujomis nupurkštas vyras atsidūrė medikų rankose | Kas vyksta Kaune

Neuniformuoto pareigūno išpuolis Kaune: dujomis nupurkštas vyras atsidūrė medikų rankose

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytą vakariniame aplinkkelyje tarp vairuotojų įsižiebęs konfliktas pareikalavo aukų. Paaiškėjo, kad išpuolio kaltininkas – Kėdainių policijos pareigūnas, konflikto metu jis išdaužė kito vairuotojo automobilio stiklą, negana to dar ir panaudojo dujas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 27 d. apie 10.04 val. Kaune, Vakarinio aplinkkelio dalyje, kilus konfliktui tarp vairuotojų, automobilio „Toyota Prius“ 1990 metais gimęs vairuotojas išdaužė automobilio „Peugeot Boxer“ stiklą bei papurškė dujų 1994 metais gimusiam vairuotojui.

Kaip paaiškėjo, automobilį „Toyota Prius“ vairavo ir išpuolį įvykdė ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK.

„Peugeot Boxer“ vairuotojas apžiūrai pristatytas į gydymo įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str., viešosios tvarkos pažeidimas.

Primename, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA