Liepsnos prarijo netoli vakarinio aplinkkelio įsikūrusią gamyklą | Kas vyksta Kaune

Liepsnos prarijo netoli vakarinio aplinkkelio įsikūrusią gamyklą

Stop kadro nuotr.

Ankstų antradienio rytą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuoti juodi dūmų kamuoliai. Kaip paaiškėjo vėliau, užsiliepsnojo netoli vakarinio aplinkkelio esanti gamykla.

[galerija kiek=”4″]

„Kas vyksta Vilijampolėje? Ganėtinai didelis smogas ir jaučiasi degėsių kvapas. Kažkur tolumoj, link Klaipėdos, matosi riebus dūmų kalnas“, – teiravosi kauniečiai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Vyriausioji specialistė Jūratė Dabkuvienė, pranešimas apie gaisrą Liuksemburgo akligatvyje buvo gautas 05.03 val. Pranešime buvo nurodyta, kad minėtu adresu dega gamykla.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, įmonės „FPI Baltic“ gamykla ir jos sandėlis degė atvira liepsna. Sandėlis buvo metalinių konstrukcijų padengtas daugiasluoksnėmis plokštėmis.

Pasak J. Dabkuvienės, gaisras buvo lokalizuotas 6.39 val., pirminiais duomenimis nukentėjusiųjų nėra. Ugniagesiai vis dar dirba įvykio vietoje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA