A. Verygos pavadavimą iš J. Narkevičiaus perėmė kitas ministras | Kas vyksta Kaune

A. Verygos pavadavimą iš J. Narkevičiaus perėmė kitas ministras

BNS 2020/07/27 15:38
DELFI nuotr.

Atostogų išėjusį sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą šią savaitę turėjo pavaduoti susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, tačiau vietoje jo – teisingumo ministras Elvinas Jankevičius.

„Tiesiog – tolygaus krūvio paskirstymas tarp ministrų“, – situaciją žurnalistams pirmadienį spaudos konferencijoje komentavo teisingumo ministras.

Paklaustas, ar pasikeitimas įvyko dėl to, jog galbūt J. Narkevičius nesusitvarkė su pareigomis, E. Jankevičius teigė, kad „visi ministrai su viskuo susitvarko“.

Be to, jis pridūrė, kad pats apie pasikeitimą sužinojo prieš kelias dienas.

A. Veryga atostogų išėjo praėjusį pirmadienį ir planuoja atostogauti penkias savaites.

Kaip anksčiau informavo Sveikatos apsaugos ministerija, pirmąsias dvi atostogų savaites A. Veryga turėjo pavaduoti J. Narkevičius, dvi – švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius, dar savaitę – socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis.

Penkių savaičių atostogos

Kaip jau skelbta, sveikatos apsaugos ministras A. Veryga nuo liepos 20 dienos išėjo penkių savaičių atostogų.

Buvo nuspręsta, kad A. Verygą nuo pirmadienio dvi savaites pavaduos susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, dvi – švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius, dar savaitę – socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA