Šilainiuose – grubi vyro sulaikymo operacija | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose – grubi vyro sulaikymo operacija

Stop kadro nuotr.

Sekmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojo vaizdo įrašas, kuriame įamžintos vyro ir policijos pareigūnų grumtynės. Kaip paaiškėjo, Šilainiuose esančioje prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje vyko neblaivaus vairuotojo sulaikymo operacija.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, liepos 26 dieną buvo gautas pranešimas apie neblaivų vairuotoją.

Minėtas automobilis „VW Passat“ apie 19.40 val. buvo pastebėtas Kaune, Žemaičių plento ir Šarkuvos gatvės sankirtoje. Važiuojant paskui, automobilis įsuko į prekybos centro aikštelę. Policijos pareigūnams priėjus prie automobilio ir pradėjus bendrauti su vairuotoju, nuo šio sklido alkoholio kvapas.

Pasak O. Vaitkevičienės, pasitikrinti blaivumą vairuotojas kategoriškai atsisakė, asmens dokumentų pateikti nenorėjo, elgėsi agresyviai ir keikė pareigūnus. Panaudojus kovinius imtynių veiksmus, 1970 metais gimęs vyras buvo sulaikytas. Pradėtas tyrimas.

Tiesa, sekmadienį Kauno gatvėse užfiksuotas tikras girtų vairuotojų antplūdis. Du tokius pažeidėjus Kauno apskr. VPK pareigūnai sulaikė Kauno mieste, dar vieną Kauno rajone, o kitą kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda.

Kauno apskr. VPK duomenimis, liepos 26 d. apie 11.15 val. Kauno rajone, Vandžiogalos sen., ties Preišiogalos k., automobilį „Chrysler“ vairavo neblaivus 1981 metais gimęs vyras. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,54 prom.

Sekmadienio pavakarę, apie 17.30 val. Kaune, Taikos prospekte, automobilį „VW Passat“ vairavo neblaivus 1992 metais gimęs vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,66 prom. Kiek vėliau, apie 21.20 val., Raudondvario plente, automobilį „Nissan Almera“ vairavo neblaivus 1987 metais gimęs vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,44 prom.

Dar vėliau, apie 23.30 val., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda neblaivaus vairuotojo sukeltas eismo įvykis neapsiėjo ir be medikų pagalbos. Pareigūnų duomenimis, automobilis „Audi A6“ vairuojamas 1995 metais gimusio vyro, susidūrė su automobiliais „Opel Corsa“, vairuojamu 1999 metais gimusios moters ir „Audi A3“, vairuojamu 1997 metais gimusios moters.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Opel Corsa“ vairuotoja, „Audi A3“ vairuotoja ir 1997 metais gimęs keleivis. „Audi A6“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,05 prom.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA