„Luminor“ klientai vėl gali naudotis mobiliojo parašo paslaugomis | Kas vyksta Kaune

„Luminor“ klientai vėl gali naudotis mobiliojo parašo paslaugomis

delfi.lt 2020/07/23 20:07
DELFI nuotr.

„Luminor“ bankas informuoja, kad klientai ir vėl gali jungtis prie internetinės bankininkystės ir mobiliojo banko naudodamiesi mobiliuoju parašu. Registrų centras oficialiai informavo banką, kad gedimai yra pašalinti ir mobiliojo parašo paslauga vėl teikiama vartotojams.

Tačiau Registrų centras taip pat informavo, kad sistemos atstatymo darbai vis dar vyksta, todėl įmanomi trumpi trikdžiai naudojantis mobiliuoju parašu, rašoma pranešime.

Kaip nurodoma išplatintame pranešime, klientai, kuriems vis dar kyla klausimų ar sunkumų dėl prisijungimo, gali kreiptis į „Luminor“ banką jiems patogiausiu būdu. Galima rašyti laišką info@luminor.lt ir pateikti savo telefono numerį – bankas susisieks su klientu tiesiogiai. Taip pat galima rašyti asmeninę žinutę banko Facebook paskyroje.

Informuojama, kad klientai, kurie užblokavo savo internetinę bankininkystę naudodamiesi mobiliuoju parašu, taip pat jau yra atblokuoti.

Mobiliojo parašo paslauga buvo nepasiekiama dėl Registrų centro patirtų sunkumų. Kol neveikė mobilusis parašas, bankas kvietė savo klientus rinktis kitus prisijungimo būdus – Smart-ID arba kodų generatorių. Bankas nuoširdžiai atsiprašo klientų už patirtus nepatogumus.

Daugiau informacijos skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA