Tarptautiniame gatvės ritulio turnyre kauniečiai iškovojo sidabrą | Kas vyksta Kaune

Tarptautiniame gatvės ritulio turnyre kauniečiai iškovojo sidabrą

„Inline Hockey Kaunas“ nuotr.

Maža dalis kauniečių pagalvoja, jog karštomis vasaros dienomis ledo ritulys gali būti žaidžiamas ir be ledo. Ledo ritulio entuziastai šį savaitgalį nuo pačiūžų stojo ant riedučių ir Latvijoje vykusiame draugiškame gatvės ritulio turnyre kauniečių komanda „Inline Hockey Kaunas“ iškovojo garbingą antrą vietą.

Kaip pranešė ekipos kapitonas Jevgenijus Sokolovas, komanda laimėjo 2-ąją vietą tarp 6-ių dalyvavusių ekipų. Uolainės mieste esančioje aikštelėje kauniečiai susirėmė su dviem Latvijos komandomis bei Alytaus, Mažeikių ir Panevėžio ritulininkais iš Lietuvos.

„Niekas negalvojo, kad užimsime prizinę vietą. Juolab, nesitikėjome, kad latviai neužims jokių prizinių vietų. Esame labai maloniai nustebinti“, – teigė komandos kapitonas J. Sokolovas.

Kauno komandą sudarė aštuoni žaidėjai – Jevgenijus Sokolovas, Rytis Strazdas, Vincentas Putrius, Leonas Zaborovskis, Olegas Krugliakovas, Dovydas Žiūkas, Šarūnas Šeškus ir Aurelijus Sungaila. Kaimyninėje Latvijoje vyrai sumušė net penkiolika įspūdingų įvarčių ir nugalėjo Alytaus ir Latvijos „Gaismas Stars“ ekipas.

Pirmąją dieną, šeštadienį, kauniečiai kovojo prieš Latvių „Gaismas Stars“ komandą, kurią sutriuškino rezultatu 5-2, taip pat nugalėjo ir latviais papildytą Alytaus ekipą 4-2, tačiau teko nusileisti Panevėžiui rezultatu 1-4.

Antrąją dieną sportininkai susirėmė su Mažeikių riedutininkais, kurie tik po baudinių serijos įveikė kauniečius rezultatu 1-2. Kauno komandai teko susitaikyti su pralaimėjimu ir prieš latvių SKM komandą rezultatu 3-7.

Visgi, bendroje turnyro lentelėje kauniečiai iškovojo antrąją vietą, surinkę septynis taškus, pirmoje vietoje triuškinančia persvara stojo Panevėžio ekipa, o trečioje vietoje liko Alytus. Stebėtina, jog abi latvių komandos liko be medalių.

„Emocijos nerealios, komanda visada nusiteikia tik pergalei, o svarbiausia gerai praleisti laiką. Kai yra tūsas aikštelėje – visa kita gaunasi savaime. Realiai galvojome, kad gausim malkų nuo latvių ir važiuosim namo, o išėjo antra vieta“, – apie patirtas emocijas išvykoje pasakojo R. Strazdas.

„Inline Hockey Kaunas“ komanda kviečia savo jėgas išbandyti ir susidomėjusius kauniečius. Kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį riedutininkai renkasi Akademijoje, kur populiarina šią sporto šaką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA