Liepsnos apniko Aleksote esantį devynaukštį (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Liepsnos apniko Aleksote esantį devynaukštį (papildyta)

Stopkadras

Pirmadienio rytą pagalbos šauksmas ugniagesius pasiekė iš Aleksote stovinčio daugiabučio. Užsidegus septintame aukšte esančiam butui, į dangų pakilo dideli dūmų kamuoliai, nelaimės metu nukentėjo moteris.

Gaisro ženklus Aleksote kauniečiai pastebėjo apie 9.40 val. Skaitytojai „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad atvira liepsna dega prie „Fredos“ fabriko esantis bendrabučio tipo pastatas.

[galerija kiek=”4″]

Kaip pasakojo įvykio liudininkai, ugniagesiai pylė į ugnies žabtus vandenį pasikėlę gaisrinėmis autokopėčiomis. Anot kauniečių, pro balkoną iš pradžių veržėsi didžiulės liepsnos, kurios pasiglemžė net aštuntame virš gaisro židinio esantį būstą.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) atstovė Eglė Ruchajienė 9.35 val. nurodė, kad gautas pranešimas apie Piliakalnio gatvėje, Aleksote, degantį devynių aukštų pastatą.

Ugniagesių duomenimis, užsiliepsnojo septintame aukšte esantis butas.

Papildyta 10.12 val.

Kauno PGV Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ apie 10.10 val. informavo, kad gaisras jau lokalizuotas ir praktiškai likviduotas.

„Atliekami baigiamieji gesinimo darbai, vėdinamos patalpos“, – vardijo pašnekovas, pridėjęs, kad liepsnos į kitus aukštus ir patalpas neišplito, gaisras buvo lokalus.

Iš degančio buto ugniagesiai išnešė apie 40-50 metų amžiaus moterį su gyvybės ženklais, kuri perduota medikams ir išvežta į gydymo įstaigą.

Į Aleksotą buvo išsiųstos penkios autocisternos, automobilinis keltus ir štabo automobilis. Nelaimės priežastis kol kas neaiški, ją nustatinės tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA