Kauniečių mylimam gydytojui – vieša padėka | Kas vyksta Kaune

Kauniečių mylimam gydytojui – vieša padėka

E. Šostakaitės nuotr.

Nors reklaminiai lauko stendai pastaruoju metu buvo skiriami Kauno „Žalgirio“ treneriui Š. Jasikevičiui, šįkart judriame Žemaičių plente – vieša padėka Kauno medikui. Kol su koronavirusu kovojantiems medikams visoje Lietuvoje dalijami medaliai, šeimos klinika Kaune nusprendė kiek kitaip padėkoti ištikimam ir atsidavusiam darbuotojui, tai pastebėjo ir akyla „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

[galerija kiek=”4″]

Šią savaitę į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietė Klaudija, kuri neslėpė nuostabos reklaminiame stende išvydusi savo šeimos gydytoją.

„Pravažiuodama gatve pastebėjau, kad ant lauko reklamos stendo atsirado padėka mano šeimos gydytojui! Nudžiugau pamačiusi ir pagalvojau kokia graži akcija. Be to, likau nustebusi, kad gydytojas dirba toje klinikoje 20 metų ir yra vis dar toks rūpestingas, dėmesingas, nedemonstruoja nuovargio nuo darbo“, – pagyrų negailėjo Klaudija. „Smagu, kad ypač šiuo metu, kad mūsų miesto medicinos įstaigos moka padėkoti savo gydytojams. Tiesiog #kaunastic!“.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ pavyko išsiaiškinti, kad lauko stende įamžintas šeimos gydytojas Giedrius Tytmonas. „Norėjome gydytojui G. Tytmonu ypatingai padėkoti už 20 darbo metų mūsų šeimos klinikoje, todėl ieškojome būdų, kaip tai padaryti, kaip nustebinti! Kadangi gydytojas labai mylimas pacientų nusprendėme tai padaryti viešai.

Pagalvojome ir prisiminėme kaip kauniečiai visad dėkoja krepšinio treneriui – lauko reklamos plakatais, tad kodėl ir mes negalime padėkoti gydytojui visiems matomu būdu“, – padėkos idėją portalui komentavo šeimos klinikų tinklų UAB „Signata“ komunikacijos specialistė Austėja.

Vieša padėka G. Tytmonui / „Signatos“ nuotr.

Gydytojui G. Tytmonui viešos padėkos skrieja ne tik už ilgus darbo metus, bet ir dėmesingumą pacientams. Aiškėja, kad gydytojas ne kartą buvo įvertintas pacientų simpatijomis.

Kaip nurodė šeimos klinikos atstovė, 2009 metais G. Tytmonas gavo Almos Adamkienės apdovanojimą, 2017 metais buvo išrinktas nuoširdžiausiu gydytoju „Kauno dienos“ rinkimuose.

2019 metais buvo išrinktas „Delfi Tautos gydytoju“ šeimos gydytojų kategorijoje, rinkimuose už pretendentus balsavo žmonės iš visos Lietuvos, tad galima sakyti, jog gydytojas žinomas ir už Kauno miesto ribų.

Kaunietis gydytojas dalyvavo ir kituose žymiuose projektuose, buvo žurnalo ir TV laidos gydytoju-konsultantu. Negana to, kaip farmacinių studijų tyrėjas iki šiol dalyvauja 3 vaistų tyrimų programose (hipoglikemizuojančių vaistų su pacientais, sergančiais cukriniu diabetu, antibiotinių preparatų su pacientais sergančiais pneumonijomis ir nesteroidinių priešuždegiminių vaistų pacientams su osteoartritu).

Nuo 2013 metų yra gydytojas ekspertas ir vykdo mokslinę veiklą medicinos mokslų tiriamųjų ir taikomųjų darbų srityje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA