Karštą šeštadienį – labai girtų vairuotojų antplūdis Kauno gatvėse | Kas vyksta Kaune

Karštą šeštadienį – labai girtų vairuotojų antplūdis Kauno gatvėse

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį Kauną aplankė ne tik vasariškos kaitros banga, bet ir neblaivių vairuotojų antplūdis. Panašu, kad atsigaivinti nusprendę vairuotojai pakėlė ne tą taurelę, o neblaiviems sėdus prie vairo – teks atsakyti.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, šeštadienį įkliuvo net 4 tauriųjų gėrimų padauginę vairuotojai.

Liepos 18 d. apie 13.30 val. Kaune, Birželio 23-osios gatvėje, automobilį „VW Passat” vairavo neblaivus 1993 metais gimęs vyras. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,02 prom.

Promilėmis galėtų konkuruoti dar vienas vyriškis, jį apie 15.45 val. policijos pareigūnai sustabdė H. ir O. Minkovskių gatvėje. Neblaivus 1956 metais gimęs vyras vairavo „Ford“ automobilį. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,10 prom.

Kiek vėliau, tą pačia dieną, apie 17.10 val., Kleboniškio gatvėje, automobilį „Renault Megane“ taip pat vairavo neblaivus 1990 metais gimęs vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,01 prom.

Po kelių minučių, apie apie 17.25 val. Baltų prospekte sustabdytas „Ford Fiesta“ automobilis, kurį vairavo neblaivus 1956 metais gimęs vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,20 prom.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Baudžiamojo kodekso 281 str., tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA