I. Zasimauskaitės ir M. Kiltinavičiaus santuokoje padėtas taškas | Kas vyksta Kaune

I. Zasimauskaitės ir M. Kiltinavičiaus santuokoje padėtas taškas

delfi.lt 2020/07/17 14:42
I. Zasimauskaitė ir M. Kiltinavičius „Eurovizijos“ atrankoje / R. Tenio nuotr.

Nors žinia, kad dainininkė Ieva Zasimauskaitė ir Kėdainių „Nevėžio“ vyriausiasis treneris Marius Kiltinavičius suka skirtingais keliais paaiškėjo jau prieš kurį laiką, penktadienį tai įtvirtinta oficialiai. Kauno apylinkės teismas padėjo tašką skyrybų byloje ir nuo šiol Ieva su Mariumi nebėra vyras ir žmona.

Pora išsiskyrė taikiai, bendru nutarimu. Liepos 17-ąją teisme įvyko galutinis posėdis, kuriame sutuoktiniai buvo išskirti. Šią žinią „Delfi“ patvirtino teismo atstovė spaudai, kuri pridūrė, kad sprendimas įvyko rašytinio proceso tvarka.

Susisiekus su I. Zasimauskaite, ji patikino, kad šis sprendimas buvo priimtas jai nedalyvaujant. Teismo posėdyje pasirodyti nereikėjo ir M. Kiltinavičiui. Nuo šiol pora oficialiai nebėra sutuoktiniai.

Dainininkė laidoje „Delfi premjera“ neseniai atvirai papasakojo apie ją gyvenime pasivijusius jautrius momentus. „Nežinau, ar moteris po skyrybų pražysta… Manau, moteriai tiesiog kažkaip reikia stengtis nenumirti. Pamenu, kai su Indre Stonkuviene kalbėjome, apie tai, kad, nesvarbu dėl kurio kaltės tai įvyko, moterys išsiskyrimą išgyvena labai skaudžiai, daug verkia, o joms visi dalija komplimentus neva jos atrodo pražydusios.

Taip, tu turi kažkokiu būdu žengti į priekį, kabintis į pasaulį. Ir iš tikrųjų kažkuria prasme pradedi mažiau jo bijoti. Atrodo – jeigu jau tai išgyvenau, nėra problemos, kurios negalėčiau išgyventi. Tada galvoji: „Nepalūžau, o dabar viskas eisis dvigubai geriau“, – kalbėjo Ieva.

Pašnekovė papasakojo ir apie didžiausias savo baimes neriant į santykius ateityje. „Mūsų su Mariumi skyrybų istorija labai ilga. Tai yra dešimties metų istorija. Nėra taip, kad vieną dieną aš atsikėliau ir sakau: „Viskas, mums nebelemta būti kartu“. Kiti žmonės sako, kad dabar nebevertinama santuoka. Ne, šeima man – svarbiausia vertybė. Aš niekada negalvojau, kad skirsiuosi. Juk bažnyčioje prisiekiau… Ir tikrai neturėjau minčių, kad tai gali nutikti.

Ar aš bijau santykių? Ne. Ar aš bijau santykiuose vėl būti tokia pati, kokia buvau? Labai bijau. Dabar aš suprantu, kad santykiai niekada nėra apie vieną žmogų, kad ir kaip norėtųsi pasakyti, kad jis kaltas dėl to, kad aš išėjau. Tačiau dabar, per visą šį laikotarpį supratau, kad, jeigu aš nepakeisiu savęs, mano kiti santykiai bus lygiai tokie patys ir aš vėl turėsiu tokią patirtį, po kurios sakysiu, kad man vėl nepavyko“, – svarstė Ieva.

Dainininkė neslėpė, kad žiniasklaidoje pasirodžius žinių apie jos ir Mariaus skyrybas, sulaukė nemažai pakvietimų į pasimatymus. Tačiau dainininkė tikino, kad gyvenime nėra buvusi nė viename jų ir net oficialiai išsiskyrusi ji nežada į juos eiti.

„Pirmas mano pasimatymas turbūt ir buvo su Mariumi, kuomet mes nuėjome į kiną, žiūrėti tokio baisaus ir tragiško filmo. Pamenu, po pusvalandžio pasakiau: „Kokia čia nesąmonė!“ Tai buvo pirmas ir paskutinis mano pasimatymas. Aš niekada į juos nevaikščiosiu“, – patikino pašnekovė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA