Kauniečiai nustebę: kodėl „Barboros“ kurjeriai taip elgiasi? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nustebę: kodėl „Barboros“ kurjeriai taip elgiasi?

Asociatyvi / D. Luko nuotr.

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija apie keistą „Barboros“ kurjerių dalyvavimą eisme. Anot kauniečių, vairuotojai juda lėčiau nei leistina ir taip gatvėse formuoja spūstis.

„Kas „Barborai“ pasidarė? Pradėjo vėluoti, važiuoti mažesniu nei leistina greičiu, kliudyti eismui. Kadangi neišeina aplenkti, visa kolona priversta važiuoti paskui ir susidaro kamščiai“, – įžvalgomis penktadienio rytą ir popietę dalijosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

„Barboros“ komercijos vadovas Andrius Jurgelevičius portalui pateiktame komentare, kita vertus, patikino, kad bendrovės kurjeriai dirba įprastu grafiku, jokių nesklandumų nėra kilę, nusiskundimų iš pačių klientų taip pat nesulaukta.

„Kadangi daug kauniečių apsiperka „Barboroje“, kurjeriai kartais susitinka miesto gatvėse, daug „Barboros“ automobilių vienu metu pajuda ir iš prekių surinkimo centro“, – galimos laikino susigrūdimo priežastis aiškino A. Jurgelevičius.

Anot jo, sunku įvertinti, kur ir ką matė gyventojai, tačiau „Barboros“ komercijos vadovas ramino kauniečius, kad jie gali ir toliau ramiai apsipirkti naudodamiesi įmonės paslaugomis – prekes kurjeriai esą pristatys kaip įprastai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA