Kelininkai ėmėsi Muravos sankryžos: laukia laikini nepatogumai | Kas vyksta Kaune

Kelininkai ėmėsi Muravos sankryžos: laukia laikini nepatogumai

E. Šostakaitės nuotr.

Skaitytojai ketvirtadienio vakarą atkreipė dėmesį, kad pradėta tvarkyti viena judriausių Kauno gatvių. Kasdieniai kauniečių priekaištai pasiekė reikalingų institucijų ausis, sunkiai pravažiuojama Muravos sankryža pradėta tvarkyti. Nors kardinalių pokyčių Pramonės ir Savanorių prospekto sankirtoje nebus atlikta, bet kauniečiai pajus atnaujintos dangos malonumus.

Susisiekus su Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėju Aloyzu Pakalniškiu, šis patvirtino, jog praėjusią naktį pradėti kelio atnaujinimo darbai šioje sankryžoje.

„Vyksta sankryžos asfalto dangos atnaujinimo darbai. Tvarkoma dėl atsiradusių gilių provėžų asfalto dangoje“, – informavo A. Pakalniškis.

Naktį atlikti darbai laukia pratęsimo, o kauniečiams reikia atkreipti dėmesį, jog šioje atkarpoje, ties miesto vartais, gali tekti važiuoti atsargiau, nes kelio danga šiuo metu nėra lygi.

„Praėjusią naktį buvo nufrezuota dalis senos dangos, tolimesni frezavimo darbai bus atliekami šiąnakt 20 val. – 5 val. Asfaltavimas numatytas naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Jei nespės pabaigti tai ir naktį iš sekmadienio į pirmadienį“, – apie suplanuotus darbus kalbėjo savivaldybės atstovas.

Už atliekamus darbus atsakinga įmonė „Kauno keliai“, o miestui už tai teks sumokėti apie 120 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA