Fiksuoja skaitytojai: vyriškis vidury Vytauto pr. nusprendė pasportuoti | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: vyriškis vidury Vytauto pr. nusprendė pasportuoti

Skaitytojų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Sportuoti galima daug kur, tačiau vienas kaunietis nusprendė išbandyti naują vietą – judrią gatvę. Kaip matyti portalo skaitytojų nuotraukose, vyras viduryje Vytauto prospekto darė atsispaudimus.

Apie neįprastą veiksmą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė sekmadienio pavakarę. Kaip teigė įvykį matęs skaitytojas, viskas vyko šalia Kauno autobusų stoties.

„Neblaivus žmogus Kauno stoties rajone vidury gatves darė atsispaudimus ir trukdė eismą autobusams bei automobiliams“, – sakė jis.

Atsispaudimai vidury gatvės / Skaitytojų nuotr.

Tačiau sportininkas apšilti taip ir nespėjo – greitai atvykus policijos pareigūnams jis buvo priverstas nuo gatvės pasišalinti.

„Policija sureagavo labai greitai, netruko nei kelių minučių, kol jaunuolis buvo pašalintas nuo kelio ir išvežtas į areštinę“ – greitą pareigūnų darbą apibūdino skaitytojas.

Kodėl šis vyriškis vidury gatvės nusprendė atlikti mankštą – neaišku, tačiau nuotraukų autorius turi savo versiją.

„Kaip kas moka, taip tas švenčia“ – juokėsi jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA