Netoli naujojo Amalių tunelio – motociklo ir lengvojo automobilio susidūrimas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Netoli naujojo Amalių tunelio – motociklo ir lengvojo automobilio susidūrimas (papildyta)

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Pirmadienio popietę Ateities plento atkarpoje, kuri jungia R. Kalantos ir Chemijos gatves, susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas. Motociklo vairuotojas ir keleivė pristatyti į gydymo įstaigą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, įvykis netoli naujojo Amalių tunelio įregistruotas apie 14.26 val. Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis „BMW“ kliudė motociklą.

Po medikų apžiūros motociklo vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Avarija ties naujuoju Amalių tuenliu / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

Budinčiojo pareigūno duomenimis, kol kas nėra aišku, ar transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs. Transporto priemonių eismą Ateities plente, ties Amalių tuneliu, reguliuoja policijos pareigūnai.

Internautų teigimu, motociklu važiavo ir dar vienas keleivis. „Jis pralėkė link tunelio, jeigu tas pats čia, buvo dar keleivis ant galinės sėdynės, o greitis toli gražu nebuvo saugus..“, – komentavo vyras.

Papildyta 15.56 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno greitosios medicinos pagalbos budintysis medikas, pavojus motociklo vairuotojo gyvybei negresia. Mediko teigimu, motociklo vairuotojui kol kas nustatytas šlaunikaulio lūžis, o keleivės sužalojimai kur kas lengvesni – keli nubrozdinimai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA