„BMW“ ir „Škoda“ susidūrimas Piliakalnio gatvėje: sužeisti 4 žmonės | Kas vyksta Kaune

„BMW“ ir „Škoda“ susidūrimas Piliakalnio gatvėje: sužeisti 4 žmonės

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Šeštadienio rytas pažymėtas skaudžia avarija Piliakalnio gatvėje. Susidūrus dviems automobiliams į įvykio vietą išskubėjo gausios greitosios pagalbos ekipažų pajėgos. Įvykyje yra sužeistų asmenų, ugniagesiams teko gelbėti prispaustus žmones.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas pranešė, jog įvykis įregistruotas 11.40 val. susidūrė du lengvieji automobiliai – „BMW“ ir „Škoda Octavia“, yra sužeistųjų asmenų. Į įvykio vietą išvažiavo du Greitosios pagalbos ekipažai.

Kaip pranešė policijos budėtojas, šiuo metu Piliakalnio gatvės atkarpa užblokuota, tačiau neužilgo eismas bus atnaujintas.

Kauno miesto greitosios pagalbos centro vyresnysis pamainos gydytojas pranešė, jog šiuo metu greitoji sužeistuosius veža į Kauno klinikas. Įvykio vietoje sužeisti keturi asmenys.

Avarija Piliakalnio gatvėje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Susisiekus su Kauno apskrities priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo tarnybos budinčiuoju, jis informavo, jog buvo prispaustas žmogus, prireikė pagalbos išlaisvinant. Žuvusių eismo įvykyje išvengta, nukentėjusieji perduoti medikams ir išvežti į gydymo įstaigą.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA