Kaune rastas atlikėjos E. Škudzinskienės kūnas | Kas vyksta Kaune

Kaune rastas atlikėjos E. Škudzinskienės kūnas

delfi.lt 2020/07/04 13:40
DELFI nuotr.

Negyva rasta dainininkė Erika Škudzinskienė, geriau žinoma Lisauskienės pavarde. Žinią „Delfi“ patvirtino dainininkės artimieji.

Jų teigimu, manoma, kad moters mirties priežastis greičiausiai galėjo būti alkoholio vartojimas sergant kepenų ciroze, kuri jai buvo nustatyta pernai.

Erikos kūnas rastas tame pačiame name gyvenusio kaimyno bute. Smurto žymių nerasta.

Artimų šaltinių teigimu, moteriai ilgą laikotarpį buvo nelengva, tačiau bičiuliai paskutiniu metu buvo nuo jos nusisukę ir nesistengdavo padėti.

Na, o praėjusių metų rugpjūtį teismas nutraukė jos Tomo Škudzinsko santuoką.

Anksčiau artimas jos bičiulis ir kolega Aidas Manikas „Delfi“ sakė, kad apie Erikos mirtį jam ryte pranešė jos buvęs vyras Tomas.

„Mudu su Erika jau penkerius metus nebendravome, tačiau buvome kolegos. 2015 metais, kai jiedu su Tomu kėlė vestuves, jie paprašė manęs pabūti vestuvių liudininku. Sutikau. Ji atrodė pasipuošusi, laiminga. O paskutiniu metu, kiek teko girdėti, ji dažnai būdavo liūdna ir sunkiai atpažįstama, nes turėjo problemų su svaigalais. Paskutiniai gyvenimo mėnesiai, anot jos draugų, jai buvo nelengvi.

Reiškiu užuojautą jos dukrai ir vyrui. Žemėje ji paskutiniu metu ramybės nerado, tad noriu palinkėti, kad jos siela rastų ramybę danguje. Labai gaila žmogaus. Čia tik jos reikalas, kaip ji elgdavosi. Anksčiau tikrai turėjo labai daug gerbėjų, jos albumai buvo labai perkami, žmonės ją mylėjo. O paskui gyvenimas, matyt, pakrypo kita linkme“, – kalbėjo A. Manikas.

Dainininkės gyvenimo būdas buvo vadinamas skandalingu, ji turėjo problemų dėl svaigalų vartojimo.

2016 m. spalį praeityje populiari estrados atlikėja patyrė sunkią traumą – Kauno Šilainių mikrorajone ji buvo partrenkta automobilio, o paskui išgabenta į Kauno klinikas, kur nustatyta, kad jos būklė – itin sunki.

Skandalingoji atlikėja viešoje erdvėje anksčiau dažnai į save atkreipdavo dėmesį skandalingais pasisakymais ir pareiškimais.

Daugiau informacijos skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA